Signet Bank piešķir finansējumu 1,8 miljonu eiro apmērā Edinburgh Apartments&Lofts būvniecībai Ziņas

Signet Bank piešķir finansējumu 1,8 miljonu eiro apmērā Edinburgh Apartments&Lofts būvniecībai

Otrdiena, 21 jūlijā, 2020

"Signet Bank" ir piešķīrusi finansējumu 1,8 miljonu eiro apmērā nekustamā īpašuma projekta "Edinburgh Apartments&Lofts" būvniecībai, aģentūru LETA informēja bankas pārstāvji.

"Edinburgh Apartments&Lofts" atrodas Jūrmalā, blakus Dzintaru mežaparkam. Projektu veido divas savstarpēji saistītas ēkas, kurās izvietoti 65 apartamenti, kā arī 27 lofti. "Edinburgh Apartments&Lofts" ir 14 400 hektāru plaša teritorija, ap abām ēkām tiek veidots privāts parks.

Pēc "Signe Bank" sniegtās informācijas, ēku pārbūve veikta, respektējot vides kontekstu un tradicionālo 19.gadsimta beigu un 20.gadsimta sākuma Jūrmalas koka arhitektūras būvmākslu. Projekta autore ir arhitekte Zane Tetere-Šulce un viņas vadītais arhitektu birojs "Open AD", savukārt ēku būvnieks ir Latvijas būvfirma "Anzāģe".

"Edinburgh Apartments&Lofts" projektu plānots nodot ekspluatācijā šā gada rudenī.

Jau vēstīts, ka "Signet Bank" peļņa šogad pirmajā ceturksnī bija 576 000 eiro apmērā, kas ir vairākkārt lielāka nekā 2019.gada attiecīgajā periodā. Savukārt "Signet Bank" aktīvi 2020.gada 31.martā bija 190,028 miljonu eiro apmērā.

"Signet Bank" ir dibināta 1992.gadā ar nosaukumu "Latvijas Biznesa banka". 2013.gada maijā banku iegādājās VMHY līdzīpašnieks Andrejs Vdovins un banka jūlijā mainīja nosaukumu pret "Bank M2M Europe". Savukārt 2017.gada septembrī par bankas lielākajiem īpašniekiem kļuva "Signet Global Investors Limited", "Hansalink" un "Fin.lv" un banka mainīja nosaukumu pret "Signet Bank".

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 25 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē