Tiamo grupa investējusi vairāk nekā 250 000 eiro jauna Čili Pizza restorāna izveidē Akropolē Ziņas

Tiamo grupa investējusi vairāk nekā 250 000 eiro jauna Čili Pizza restorāna izveidē Akropolē

Piektdiena, 19 jūnijā, 2020

Ēdināšanas uzņēmums ""Tiamo grupa" investējis vairāk nekā 250 000 eiro jauna "Čili Pizza" restorāna izveidē Rīgā, tirdzniecības centrā "Akropole", aģentūru LETA informēja "Tiamo grupa" mārketinga vadītājs Toms Zukulis.

Viņš norādīja, ka "Tiamo grupas" vadībā "Čili Pizza" picērijas darbojušās Liepājā, Ogrē, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī. Savukārt atvērt ēdināšanas vietu Rīgā ir stratēģisks un ilgi plānots lēmums.

"Līdz ar noslēgto darījumu speram drošu un pārdomātu soli arī Rīgā, vienlaikus esam pārrunu procesā ar vairākiem iznomātājiem un izskatām iespējas galvaspilsētā atvērt vēl citas picērijas," sacīja "Tiamo grupas" valdes locekle Monta Magone.

Viņa piebilda, ka "Čili Pizza" ēdienus turpmāk ikviens varēs pasūtīt uz vietas vai ar "Wolt" vai "Bolt" piegādi, kā arī "Tiamo grupas" mobilajā lietotnē "Tiamo Food".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Tiamo grupa" 2018.gadā strādāja ar 7,918 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 364 051 eiro apmērā. 

Kompānija reģistrēta 2003.gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 142 268 eiro. Kompānijas 80% kapitāls pieder Aloizam Norkum un 20% - Montai Magonei.

"Tiamo grupa" ir ēdināšanas uzņēmums Latvijā ar vairāk nekā 20 sabiedriskās ēdināšanas vietām un 500 darbiniekiem. Grupā ietilpst restorāni "MO", "Olive", "Čello" un "Sushi Boom", kafejnīcas "Lotte caffe", "Teātra kafejnīca", klubs un pludmales bārs "Cukurfabrik’" Liepājā, kā arī "Čili Pizza" picērijas vairākās Latvijas pilsētās.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē