Latvijas Būvinženieru savienībai jauna mājaslapa Ziņas

Latvijas Būvinženieru savienībai jauna mājaslapa

Otrdiena, 16 jūnijā, 2020

Latvijas Būvinženieru savienība (LBS) atver jaunu mājaslapu, kas atrodama līdzšinējā adresē blbs.lv jeb buvinzenierusavieniba.lv. Jaunā mājaslapa veidota ar mērķi mūsdienīgi un viegli uztverami pasniegt būvniecības nozares vēstis un informāciju par LBS funkciju izpildi, uzsver LBS valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

 

Jaunajā mājaslapā ir informācijas sadaļas "LBS vēstis" un "Nozares vēstis", foto un video galerija, kā arī sadaļa uzņēmumu jaunumiem un praktiskiem ieteikumiem "Produkti. Tehnoloģijas. Inovācijas". Pārskatāmi sniegta informācija par LBS struktūru, institūcijām un sekcijām.

 

Būvspeciālistiem sadaļā "Sertifikācija" pieejama informācija par sertifikācijas procedūru, dokumentiem, patstāvīgās prakses un būvspeciālistu uzraudzību reglamentētajā sfērā, procedūrām nereglamentētajā sfērā, Būvniecības speciālistu sertifikācijas institūcijas darbību.

 

Atsevišķa sadaļa izveidota žurnālam "Būvinženieris", kur pieejamas rakstu anotācijas, arhīvs, var abonēt žurnāla drukāto un elektronisko izdevumu, lasīt žurnālu tiešsaistē. No mājaslapas ved saites uz projektiem Būvindustrijas lielā balva, skate Gada labākā būve Latvijā un Energoefektīvāko ēku konkurss, kur LBS un žurnāla Būvinženieris pārstāvji ir rīkotāju komandā. Pieejama arī saite uz profesionālo mācību rīkotājas SIA LBS Konsultants interneta vietni.

 

Apmeklētāji var reģistrēt savu e-pastu, lai saņemtu mājaslapas nedēļas aktualitāšu kopsavilkumu.

 

Vairāk informācijas – Antra Ērgle, žurnāla Būvinženieris redaktore, tālrunis 29538464, e-pasts antra.ergle@gmail.com.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 2 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē