Pirmajā tāmētāju čempionātā divi uzvarētāji Ziņas

Pirmajā tāmētāju čempionātā divi uzvarētāji

Ceturtdiena, 23 aprīlī, 2020

Latvijas 1. būvdarbu tāmēšanas čempionātā nosaukti divi uzvarētāji – Mikus Laksbergs un Andrejs Ļebedevs, informē čempionāta rīkotājs un galvenais vērtētājs, sertificēts būvspeciālists Guntars Liepiņš.

Mikus Laksbergs ieguva 183,08 punktus jeb 61% no 300 iespējamajiem. Savukārt Andrejs Ļebedevs ieguva 91,4 jeb 30% maksimālā rezultāta. Abi laureāti kā balvu saņem žurnāla Būvinženieris gada abonementu. Čempionāta iniciators Guntars Liepiņš uzteic abus laureātus, norādot, ka viņiem ir atbilstīga pieredze un zināšanas, lai sekmīgi strādātu nozarē.

Latvijas 1. būvdarbu tāmēšanas čempionāts notika šogad marta pirmajā pusē, tā mērķis bija izcelt būvniecības nozares tāmētājus ar augstu atbildību un prasmēm. Lai arī pandēmijas ierobežojumu dēļ nevarēja sarīkot čempionāta dalībnieku tikšanos klātienē, jūnija žurnālā Būvinženieris publicēsim Guntara Liepiņa analīzi par čempionāta dalībnieku sniegumu. Gaidām lasītāju ieteikumus un komentārus par tāmētāju darbu, lai aktualizētu diskusiju par šo nozīmīgo būvniecības procesa daļu.

#paliecmājās un abonē žurnālu buvinzenieris2016@gmail.com , https://buvinzenieriem.lv/ , https://abone.pasts.lv/

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 10 mēnešu 12 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē