PAROC® Ultra - jauna un ārkārtīgi efektīva siltumizolācijas plāksne Komercinformācija

PAROC® Ultra - jauna un ārkārtīgi efektīva siltumizolācijas plāksne

Otrdiena, 7 aprīlī, 2020

Turpinot nepārtrauktos centienus pilnveidot savus ēku izolācijas izstrādājumus, Paroc ir radījis PAROC® Ultra - jaunu, efektīvu un universālu akmens vates siltumizolācijas plāksni, kas paredzēta ārējo norobežojošo konstrukciju siltumizolācijai pielietojumam gan jaunu ēku būvniecībā, gan renovācijā.

 

PAROC® Ultra plāksnei ļoti zema siltumvadītspēja - ƛd = 0,035 W/mK. Jo zemāka šī vērtība, jo mazāk siltuma materiāls vada, padarot to ārkārtīgi energoefektīvu. Tādējādi izstrādājums ir ideāli piemērots karkasa sienu paneļu, ieslīpu mansarda jumtu, bēniņu un ventilējamu fasāžu siltumizolācijai un energoefektivitātes paaugstināšanai.

 

Paroc Ultra akmens vates plāksne saglabā siltumu un nodrošina aizsardzību pret uguns izplatīšanos, tā ir mitrumdroša un ārkārtīgi izturīga ar augstu veiktspēju. Izstrādājums ir lieliska izvēle siltumizolācijai mitros, aukstos un strauji mainīgos klimatiskajos apstākļos, piemēram, kad dienas laikā strauji svārstās gaisa temperatūra. Paroc Ultra paredzamais kalpošanas laiks ir tāds pats kā ēkai - šis izstrādājums ir paredzēts ilgai kalpošanai.

 

Paroc Ultra optimālais materiāla blīvums ne tikai uzlabo ēkas energoefektivitāti, bet arī atvieglo tās uzstādīšanu. Ventilējamās fasādēs izstrādājumi produktus ar augstāku blīvumu ir izturīgāki un netiek ietekmēti no uzspiestās gaisa kustības materiālā jeb konvekcijas, tāpēc PAROC Ultra ir ideāli piemērota izmantošanai šādu konstrukciju siltumizolācijai. Iepakošanas laikā plāksnes tiek saspiestas pat par 60% no to apjoma, lai samazinātu transporta un uzglabāšanas izmaksas. Kad iepakojums tiek atvērts, saspiestās plāksnes atgūst savus regulāros izmērus.

 

"Šīs akmens vates plāksnes ir ļoti ātri un viegli uzstādāmas. Kad tiek veikta karkasa sienu, ieslīpu jumtu un citu ēku konstrukciju siltināšana, kur siltumizolācijas materiāli tiek uzstādīti koka vai metāla rāmī ir ārkārtīgi svarīgi, lai plāksnes aizpildītu visu tām paredzēto telpu bez spraugām un iedobēm," norāda PAROC attīstības vadītājs Ronalds Liepiņš.

 

Paroc Ultra universālās akmens vates plāksnes paredzētas kā slodzi nenesošs siltumizolācijas aizpildījums koka un metāla karkasa konstrukcijās, mansardu ieslīpos jumtos starp spārēm, bēniņos, grīdās, ventilējamās fasādēs, koka paneļos gan jaunu ēku būvniecībā, gan renovācijā.

 

PAROC Ultra plāksne

 

  • Energoefektīva
  • Nedegoša
  • Noturīga pret mitrumu
  • Izturīga
  • Viegli uzstādāma
  • Izgatavota no akmens

 

PAROC Ultra galvenie tehniskie parametri

Rādītājs

Vērtība

Būvizstrādājuma ugunsreakcijas klase

A1

Siltumvadītspējas klase  λD

0,035 W/mK

Ūdens tvaiku difūzijas pretestība MU, µ

1

 

Par “Owens Corning”

 

“Owens Corning” ir starptautisks celtniecības un rūpniecības materiālu līderis. Trīs uzņēmumā ietvertie darbības virzieni ir saistīti ar plaša izolācijas, jumtu un stikla šķiedras kompozītmateriālu klāsta ražošanu un pilnveidošanu. Izmantojot 19 000 darbinieku talantus 33 valstīs, “Owens Corning” nodrošina novatoriskus produktus, ražošanas tehnoloģijas un ilgtspējīgus risinājumus, kas sniedz energoefektivitāti, produktu drošību, atjaunojamo enerģiju, noturīgu infrastruktūru un darba produktivitāti. Šie risinājumi rada būtisku atšķirību uzņēmuma klientiem un padara pasauli labāku. ASV Ohaio štata pilsētā Toledo esošā uzņēmuma tirdzniecības apjoms 2019. gadā bija 7,2 miljardi ASV dolāru. 1938. gadā dibinātais uzņēmums jau 65 gadus pēc kārtas ir Fortune 500® sarakstā. Lai iegūtu papildinformāciju, lūdzu, apmeklējiet vietni www.owenscorning.com.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē