Būvfirmas Moduls Engineering valdē iecelts Kristaps Grīniņš Ziņas

Būvfirmas Moduls Engineering valdē iecelts Kristaps Grīniņš

Pirmdiena, 23 martā, 2020

Būvfirmas SIA "Moduls Engineering" valdes locekļa amatā iecelts Kristaps Grīniņš, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Ieva Šaripo.

Grīniņam ir vairāk nekā 14 gadu pieredze būvniecībā, strādājot vairāku būvniecības uzņēmumu vadības komandā.

Pirms darba attiecību sākšanas "Moduls Engineering", Grīniņš bija SIA "Ostas celtnieks" Attīstības departamenta vadītājs un tehniskās struktūrvienības vadītāja vietnieks, kā arī viņš bija uzņēmuma vadītāja vietnieks. Līdzšinējā profesionālajā pieredzē Grīniņš ir ieguvis praktiskas zināšanas un izpratni par būvniecības uzņēmuma darbības principiem, dažādos uzņēmuma vadības līmeņos.

Jauno "Moduls Engineering" valdi veido līdzšinējā valdes locekle Jekaterina Griga un Grīniņš.

"Moduls Engineering" 2018.gadā strādāja ar 16,31 miljona eiro apgrozījumu un guva 1,299 miljonu eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas finanšu dati par 2019.gadu vēl nav publicēti. 

"Moduls Engineering" ietilpst AS "MN Holding" uzņēmumu grupā. Uzņēmuma patiesā labuma guvēja ir Jekaterina Ņikuļina. 

Jau ziņots, ka vairāku dažādos kriminālprocesos ierautajam Mārim Martinsonam agrāk piederējušo uzņēmumu patiesā labuma guvēja Jekaterina Ņikuļina ir Krievijas hokejista Iļjas Nikuļina sieva.

Grupā ietilpst būvfirmas "Velve", "Moduls Engineering" un "Lucidus", nekustamo īpašumu attīstītāji un pārvaldnieki "Dzintaru parks", "Profs nekustamie īpašumi", "Jaunatnes Hokeja centrs", "Dzintara rezidence", "Priežceļi" un citi. 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē