Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība Ziņas

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1" pārceļ pavasara izstādes

Pirmdiena, 16 martā, 2020

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1" pārceļ visas līdz 14.aprīlim plānotās izstādes, taču rudenī izstādes turpinās notikt, aģentūru LETA informēja "BT 1" mediju koordinatore Inese Libere. 

Ņemot vērā situāciju pasaulē, kas saistīta ar jaunā koronavīrusa Covid-19 pandēmiju, un ceturtdien izsludināto ārkārtējo situāciju Latvijā, izstāžu centrā Ķīpsalā no 13.marta līdz 14.aprīlim visas plānotās izstādes nenotiks un tiks pārceltas, norādīja Libere. 

Būvniecības industrijas izstādi "Māja I 2020", kas 12.martā sākās Ķīpsalā, plānots turpināt uzreiz pēc ārkārtas stāvokļa atcelšanas valstī, orientējoši - aprīļa beigās. Lēmums par izstādi "Māja I 2020" turpināšanu tiks pieņemts, konsultējoties ar atbildīgajām valsts iestādēm atbilstoši norādījumiem.

Starptautiskā aktīvās atpūtas un vaļasprieku izstāde "Outdoor Riga 2020" notiks maija beigās vai jūnija sākumā. Starptautiskā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde "Pet Expo 2020" ir pārcelta uz 13.jūniju un 14.jūniju, kad vienlaikus notiks arī plānotā Starptautiskā šķirnes suņu un kaķu izstāde "Latvijas uzvarētājs 2020". Savukārt 25 gadu jubilejas izstāde "Auto 2020" automīļus Ķīpsalā pulcēs rudenī.

Jau ziņots, ka saistībā Covid-19 vīrusa izplatību Latvijā līdz Lieldienām izsludināta ārkārtējā situācija, nosakot virkni stingru ierobežojošu pasākumu. Ārkārtējā situācija būs spēkā līdz šā gada 14.aprīlim. Covid-19 Latvijā līdz šim apstiprināta 17 cilvēkiem.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē