Jaunajos projektos bez liekām rūpēm Ziņas

Jaunajos projektos bez liekām rūpēm

Trešdiena, 19 februārī, 2020
Aleksandrs Abramovs, Brionix valdes priekšsēdētājs
Latvijas jauno projektu tirgus attīstās: pieaug gan pārdošanas darījumu skaits, gan jaunbūvju skaits. Šādā situācijā pieaug pieprasījums pēc ekspertu pakalpojumiem, kas palīdz potenciālajiem pircējiem noskaidrot tirgū esošā jaunā mājokļa daudzveidību un nianses. Un beigās – veikt izdevīgu pirkumu un laimīgi pārcelties uz jauno dzīvokli. Tieši šādu servisu kopš 2020. gada janvāra piedāvā kompānija Brionix.
 
Nodrošinot maksimālas ērtības saviem pašreizējiem un nākamajiem klientiem, mēs radījām specializētu produktu, kura vajadzībām tika izveidots interneta portāls par Latvijas jaunbūvēm. Tā izstrādē tika ņemta vērā gan mūsu profesionālā pieredze, kas pārsniedz divarpus desmitgades, gan arī tie sarežģītie izvēles jautājumi un pirkumi, ar kuriem saskaras klienti ikdienas dzīvē. Mūsu misija ir nodrošināt potenciālajiem pircējiem vislabāko Latvijas attīstītāju piedāvājumu klāstu, parādīt visas tā nianses un jauno projektu daudzveidību. Bet izmantotie IT risinājumi atspoguļo mūsdienu tendences, tās veido jauno paaudzi, jo tā pašlaik ir viena no aktīvākajām jauno dzīvokļu pircējām.
 
Liela uzmanība Brionix mājaslapas meklētājā veltīta navigācijas vienkāršībai un ērtībai. Tiek piedāvāti vairāki objektu meklēšanas rīki. Pirmais un vienkāršākais - pēc mājokļa atrašanās vietas. Detalizētās interaktīvās kartes ļauj skaidri identificēt lietotāja interesējošo vietu - tā varētu būt, piemēram, Imanta, Ķengarags, Vecrīga vai Jūrmala. Veicot izvēli, klienta uzmanības centrā nonāk jaunbūvju piedāvājumi tieši iezīmētajās ģeogrāfiskajās vietās.
 
Otrais meklēšanas rīks ir klienta vēlmju noskaidrošana. Tiek piedāvāts pamatjautājumu komplekts. Piemēram, kāds būs pirkuma izmantošanas mērķis: ieguldījumiem un iznomāšanai vai savai nepieciešamībai? Tiek uzdoti jautājumi par vēlamo nekustamā īpašuma apdares stadiju un citiem tā raksturojumiem. Analizējot atbildes, tiek piedāvāts to jauno dzīvokļu saraksts, kuri ir vairāk atbilstoši izvēlētajiem kritērijiem.
 
Vēl viena iespēja mājaslapā atrast dzīvokli – darīt to pēc tā vērtības. Visi projekti ir sadalīti četrās cenu kategorijās. Tas ļauj ietaupīt laiku: klientam nav nepieciešamības pētīt visus mājokļu piedāvājumus – uzmanība tiek veltīta tikai tam piedāvājumam, kas atbilst klienta budžeta iespējām.
Mūsu profesionālās komandas mērķis ir operatīvi reaģēt uz klientu pieprasījumiem, dalīties ar viņiem savās zināšanās. Tas ļauj cilvēkiem pārliecinošāk orientēties jauno projektu tirgū ne tikai cenu veidošanas specifikā, bet arī noskaidrot citus svarīgus jautājumus: piemēram, par mājokļa apdares stadiju, par katras mājas ergonomiku un pat par pārvaldnieku kompāniju reputāciju.
 
Loģiski, ka katrs apbūvētājs virza un piedāvā tieši savu projektu. Mums savukārt jaunā Latvijas tirgus piedāvājuma ietvaros ir mērķis palīdzēt potenciālajam pircējam izvēlēties tieši to no visas piedāvājumu daudzveidības, kas atbilst viņa individuālajām vajadzībām. Šajā procesā mēs pildām neatkarīgā eksperta lomu, kurš palīdz nekļūdīties izvēlē, kā arī pamanīt zemūdens akmeņus, ja tādi ir.
Mēs neaprobežojamies tikai ar jauna mājokļa izvēles piedāvājumu. Brionix ir izveidojis savu universālo tirdzniecības piedāvājumu tiem, kuri domā par dzīvokli jaunbūvē, tomēr joprojām dzīvo sērijveida mājoklī. Praktiskā pieredze liecina, ka vienai šo klientu daļai lēmums par pirkumu sagādā grūtības. Cilvēki sāk uztraukties par dažādiem jautājumiem: “Vai paspēšu pārdot savu dzīvokli līdz tam brīdim, kad būs jāmaksā par jauno?”, “Vai varēšu saņemt hipotekāro kredītu?” vai “Ja neatradīšu jaunu dzīvokli, bet vecais dzīvoklis tiks pārdots. Kur tad likšos?”... Mēs esam gatavi kliedēt viņos šo satraukumu un nonākt līdz vēlamajam rezultātam.
 
Brionix piedāvā sekot līdzi visam mājokļu maiņas procesam. Mēs ne tikai palīdzam meklēt jaunu mājokli, bet, ja nepieciešams, līdztekus organizēsim vecā dzīvokļa pārdošanu, nosakot maksimāli augstākās iespējamās tirgus cenas, kā arī palīdzēsim ar pārcelšanos un jaunā mājokļa apdari. Profesionāļi, kas strādā uzņēmumā un konkrēti specializējas jautājumos par sērijveida mājokli, ir lieliski informēti par cenām, kādas sērijas dzīvokļus, kā un kādā termiņā var realizēt. Bet mūsu hipotēku brokeri palīdzēs izvēlēties ilgtermiņā perspektīvākos un pievilcīgākos kredīta piedāvājumus.
 
Brionix turklāt ir noslēdzis sadarbības līgumus ar dažādām būvniecības un dizaina kompānijām, tajā skaitā arī ar interjera dizaina jomā vadošo daudznozaru kompāniju Reaton. Mūsu ekskluzīvās sadarbības ietvaros Reaton speciālisti ir izstrādājuši tieši Brionix klientiem oriģinālu programmu “Mājokļa saimnieks”apdares materiālu komplektēšanā, kas ļauj cilvēkiem plānot savus remonta izdevumus, vienkāršāk un ērtāk izvēlēties nepieciešamos materiālus un komplektēt tos atbilstoši jau sagatavotiem dizaina risinājumiem.
 
Tādējādi kompānija Brionix nodrošinot piedāvājumu cilvēkiem, kuriem ir vēlme pārcelties no vecā dzīvokļa uz jaunu, mūsdienīgu mājokli, zina, ka viņiem nav pamata uztraukumam. Mūsu kompānijas un sadarbības partneru darba rezultātā katru darījuma posmu kontrolēs savas jomas profesionāļi, darbosies kopīgi un bez kavēšanās. Īpaši svarīgi: par šo pakalpojumu klients nemaksā, bet dzīvokļu cenas nav augstākas kā pie apbūvētāja! Viena no mūsu kompānijas devīzēm skan šādi: “Pērc dzīvokli bez komisijas maksas!”.
 
Šobrīd Brionix ir sākusi izstrādāt savu jauno projektu katalogu. Aicinām apbūvētājus aktīvāk sadarboties ar mums. Turklāt, ja nepieciešams, mēs varam uzņemties piedāvātā produkta vizuālo daļu, tas ir, video, fotogrāfiju un teksta sadaļas sagatavošanu un šī produkta izplatīšanu interneta vidē un sociālajos tīklos.
 
Ceram, ka līdz 2020.gada beigām mūsu katalogā būs vairāk nekā 80% visu jauno Latvijas projektu piedāvājumu. Mēs strādājam klientu, mūsu pircēju labā un veidojam partnerattiecības ar apbūvētājiem. Klientu loks nav tikai Latvijā. Tā kā sadarbojamies arī ar ārzemju partneriem, mums ir diezgan plaša klientu plūsma, piemēram, no postpadomju telpas.
 
Mūsu uzdevums ir izveidot platformu, kurā tiks ņemtas vērā visu pušu intereses. Līdz ar to būs ieguvumi visam Latvijas nekustamā īpašuma tirgum!
 
Brionix ir nekustamo īpašumu kompānija, kas attīsta trīs pamatdarbības virzienus. Pirmais ir jaunu projektu katalogs. Otrais − platforma, kurā tiks izvietoti dažādu valstu ienesīgi nekustamie īpašumi. Tas ļaus Latvijas investoriem izvēlēties visinteresantākos investīciju piedāvājumus. Trešais ir sadarbība: uzņēmums piedāvā iespēju sadarboties profesionālajiem Latvijas nekustamā īpašuma tirgus starpniekiem.
 
Programmas “Mājokļu saimnieks” ietvaros uzņēmums Reaton piedāvā Brionix klientiem risinājumus apdares materiālu izvēlē, kas izstrādāti sadarbībā ar dizaineri Agnesi Rudzīti. Ir trīs piedāvājumi dažādās cenu kategorijās:
BASIC – 69 eiro par kvadrātmetru;
STANDART – 109 eiro par kvadrātmetru;
PREMIUM – 169 eiro par kvadrātmetru.
Visos trijos komplektos ir iekļauti pamata apdares materiāli un elementi: flīzes, grīdas segums, tapetes, durvis un pilns vannasistabas komplekts, tajā skaitā vanna, izlietne, dvieļu žāvētājs, jaucējkrāns un citi aksesuāri. Komplekti atšķiras dizaina ziņā, un materiāliem ir dažādi ražotāji.

 

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 5 mēnešu 10 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē