Atklāts jaunais Gjensidige Latvija birojs Jaunajā Teikā Ziņas

Atklāts jaunais Gjensidige Latvija birojs Jaunajā Teikā

Ceturtdiena, 6 februārī, 2020
No š.g. 3. februāra Gjensidige Latvija centrālais birojs atradīsies biznesa un dzīvojamā rajonā “Jaunā Teika”. Apdrošināšanas uzņēmums pēdējos gados ir nodrošinājis stabilu izaugsmi un pārvākšanās uz jaunām, plašām, inovatīvām telpām, palīdzēs uzņēmumam augt un nodrošinās ilgtspējīgu un modernu darba vidi 132 darbiniekiem. Līdz ar galvenā biroja maiņu, arī Gjensidige Latvija klientu apkalpošanas centrs turpmāk klientus uzņems “Jaunās Teikas”, biroju centrā “Teodors” Gustava Zemgala gatvē 74, 1. stāvā.

Gjensidige Latvija birojs 11 gadus ir atradies Brīvības ielā 39, taču līdz ar uzņēmuma stabilo izaugsmi un darba vides prasībām, pirms diviem gadiem tika uzsākta jaunu telpu meklēšana Rīgas robežās. Izskatot visas iespējas, lēmums tika pieņemts par labu strauji augošajam biznesa un dzīvojamam rajonam “Jaunā Teika”.

ADB Gjensidige ģenerāldirektors Marius Jundulas: “Telpas ir neatņemama Gjensidige darba kultūras sastāvdaļa visās Ziemeļvalstīs un Baltijā. Mēs esam elastīgi, moderni un videi draudzīgi gan darba vides, gan procesu ziņā. Piemēram, attīstot digitālos risinājumus, samazinājām izmantotā papīra daudzumu Baltijas birojos pat par 90 procentiem un mūsu darbinieki ir personīgi apņēmušies atbalstīt visas iniciatīvas, kas samazina resursu patēriņu. Saskaņā ar neseno aptauju, astoņi no desmit Gjensidige darbiniekiem ir apņēmušies samazināt resursu patēriņu, lai palīdzētu videi.”
 
Gjensidige Latvija centrālā biroja un klientu apkalpošanas centra kopējā platība ir 1500m2 un tajā ir paredzētas darba vietas 128 cilvēkiem, bet klientu apkalpošanas centrā – 4 darbiniekiem. Birojā ir nodrošinātas ergonomiskas darba vietas, tas ir aprīkots ar modernākajām tehnoloģijām, ieskaitot augsta līmeņa drošības sistēmu, ofisa un sadzīves tehniku, kā arī informāciju tehnoloģijām, īpaši izceļot ilgtspējības principu uzņēmuma ikdienas darbībā. 
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē