Sāk izvest Ziemassvētku eglītes Ziņas

Sāk izvest Ziemassvētku eglītes

Otrdiena, 7 janvārī, 2020

Noslēdzoties Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, Rīgas iedzīvotāji sāk atbrīvoties no svētku eglītēm. SIA „Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) un vides pakalpojumu uzņēmums „Clean R” aicina ikvienu rīdzinieku pareizi atbrīvoties no Ziemassvētku eglītes. Eglītes ir aizliegts ievietot sadzīves atkritumu konteinerā. Izvešanai domātās eglītes ir jānovieto atkritumu konteineru laukumā vai pie atkritumu konteineriem.


Eglīšu izvešana no RNP apsaimniekotajām mājām janvārī un februārī notiks bez maksas. Eglītes izvedīs pirmdienās, nodrošinot eglīšu savākšanu līdz pat 29. februārim. Sākot ar 1. martu, eglīšu izvešana būs par maksu – 3,00 EUR/gab.

»

Ja rodas jautājumi vai neskaidrības, RNP klientus aicinām zvanīt uz vienoto informācijas tālruni 8900, rakstīt uz e-pastu: rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv vai vērsties jebkurā no RNP klientu apkalpošanas centriem visā Rīgā.

«

Eglīšu izvešanas pakalpojumu visiem saviem Rīgas klientiem piedāvā arī SIA „Clean R”. Eglīšu izvešana Rīgā notiks atsevišķā „Eglīšu maršrutā”, kas tiks veidots, balstoties uz iepriekš saņemtajiem klientu pieteikumiem. RNP apsaimniekoto namu iedzīvotājiem janvārī un februārī Ziemassvētku eglītes SIA „Clean R” izvedīs bez maksas, bet pēc tam eglītes tiks izvestas par maksu. Citu ēku iedzīvotāji šo pakalpojumu var pieteikt par atsevišķu samaksu - 3,00 EUR/gab. (ieskaitot PVN).

Ja Jums rodas jautājumi par šo akciju, lūdzam sazināties ar SIA „Clean R” klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tālruni 67111001 vai rakstot uz e-pastu: kc@cleanr.lv

»

Pēc savākšanas visas eglītes tiks nodotas pārstrādei.

«
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē