Motivējošas fotogrāfijas: kā izskatās jumts pēc remonta Ziņas

Motivējošas fotogrāfijas: kā izskatās jumts pēc remonta

Pirmdiena, 13 martā, 2017

Labs jumts palīdz saglabāt un uzturēt pareizu mikroklimatu dzīvokļos, kas ir būtiski visas mājas dzīves ilgumam, pasargā māju ne tikai no nokrišņiem, bet arī no siltuma noplūdes, nodrošinot labu termisko efektu. Turklāt jauns jumta segums uzreiz uzlabo visas mājas kopējo tēlu.


Jumta seguma nomaiņas darbi tika veikti dzīvojamai mājai Pēterupes ielā. Remontdarbu laikā tika veikta vecā skārda jumta, tekņu, notekreņu, azbestcementa lokšņu, spāru un siltumizolācijas demontāža. Spāru remonts, latojuma nomaiņa, apstrāde pret pūšanu, tika ieklāts dakstiņveida jumta segums, apšūti jumta pārkaru gali, uzstādītas sniega barjeras. Lai pasargātu māju no sūcēm un mitruma, pilnība tika nomainīta lietus noteksistēma un veikti bēniņu siltināšanas darbi, uzstādīti stāvvadi un visbeidzot, tika pārmūrēts arī skurstenis.

 

 Lai nodrošinātu jumta remontdarbus iedzīvotāji sāka veikt uzkrājumu sākot no 2012. gada un šobrīd ikmēneša maksa par saņemto pakalpojumu ir 0.25EUR/m2. 

Ar savas mājas remontdarbu plānu 2017. gadam ikviens klients var iepazīties savā www.e-parvaldnieks.lv profilā, kā arī klātienē jebkurā no uzņēmuma 10 klientu apkalpošanas centriem visā Rīgā.

Atgādinām, ka 2016. gada oktobrī ikvienam dzīvokļa īpašniekam mājas pārvaldīšanas tāmes projekts ar plānoto remontdarbu kopsavilkumu 2017. gadam drukātā formā tika ievietots pastkastītē.

Gadījumā, ja Jūsu mājas plānoto remontdarbu kopsavilkumā 2017. gadam jumta remontdarbi nav iekļauti, par darbu iekļaušanu tāmē var lemt mājas dzīvokļu īpašnieku kopība, kopsapulcē vai aptaujas veidā, balsojot “PAR” (50% + 1 balss) remontdarbu iekļaušanu tāmē, norādot arī remontdarbiem nepieciešamā finansējuma avotu – tas var būt gan mājas esošais finanšu līdzekļu uzkrājums, gan jauna uzkrājuma veidošana.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē