Nākamnedēļ notiks konference par apdrošināšanas modeļa ieviešanu būvniecībā Ziņas

Nākamnedēļ notiks konference par apdrošināšanas modeļa ieviešanu būvniecībā

Pirmdiena, 28 oktobrī, 2019

Latvijas Būvuzņēmēju partnerība un Ekonomikas ministrija nākamnedēļ kopīgi organizēs konferenci "Kvalitatīva būvniecība: Kvalitatīvas būvniecības veicināšana - efektīva apdrošināšanas modeļa ieviešana", aģentūru LETA informēja Būvuzņēmēju partnerībā.

Konferences programmā paredzēta pētījuma prezentācija par atbildības sadalījumu būvniecības nozarē Eiropā, kā arī Ekonomikas ministrijas izstrādāto Būvniecības likuma grozījumu prezentācija.

Tāpat tiks stāstīts par ārzemju piemēru atbildības un apdrošināšanas risinājumiem praksē. Konferencē notiks arī diskusijas ekspertu lokā par efektīvu apdrošināšanas modeli būvniecībā (apdrošināšanas mērķi un nosacījumi) un no tā izrietošo būvniecības dalībnieku atbildību.

Plānots, ka konferencē uzstāsies ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV), Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāja Baiba Bļodniece, Latvijas Universitātes Juridiskās zinātnes institūta direktors Vadims Mantrovs, Latvijas Apdrošinātāju asociācijas būvniecības darba grupas speciāliste Ilze Vismane, apdrošināšanas kompānijas "BTA Baltic Insurance Company" Civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas produktu vadītājs Raivis Štrauss un citi eksperti.

Konference norisināsies ceturtdien, 31.oktobrī, no plkst.9 līdz 16.30 Latvijas Universitātes Dabas mājā, Jelgavas ielā 1, Rīgā.

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē