MĒBEĻU (KRĒSLA) PĀRVILKŠANA PAŠA ROKĀM Aktuālie padomi

MĒBEĻU (KRĒSLA) PĀRVILKŠANA PAŠA ROKĀM

Piektdiena, 11 oktobrī, 2019

Ir ziemas sākums vairāk atliek laika visādiem mājas darbiņiem un sīkumiem kas vasaras steigā  liekas galīgi mazsvarīgi, jo kuram gan tad ir laika ko mājas iekšpusē darīt, ja aiz loga vasara sauc.

Jau krietnu laiku datora krēsls uzprasījās uz nepatikšanām, gozējoties ar savu nu jau sen  no modes izgājušo uzvalku, saņēmos un kā par brīnumu iekļāvos vienā vakarā, būtu to zinājusi ātrāk, lai nu kā atļāvu jums ielūkoties šajā darba procesā, starp citu ko tādu darīju pirmo reizi  tādēļ profesionāļiem iesaku tālāk nelasīt.

Darba procesu sākam ar visa liekā un apvelkamā demontāžu, nolēmu veco pārvalku atstāt un jauno ieklāt tam virsū, laika ekonomija un dibena pateicība…

Par pārvalku izmantoju ko mīkstu un pūkainu, manuprāt ziemīgai noskaņai tieši laikā, jo būsim tomēr godīgi, kaut arī darbā dators ir pietiekoši, mājās tas tomēr arī tiek noslogots krietni – sociālie tīkli  atņem daudz laika.

Piegriežam pūkaino un pieskavojam pie krēsla apakšas, šis bija pats vienkāršākais visā procesā – viegli, iesaku pameiģināt.

Ar krēsla muguras daļu bija mazliet sarežģītāk, piegriežam un atšujam sāniņus izveidojot maisiņu, maisiņu uz otru pusi un velkam virsū, pieskavojam apakšējo daļu un gatavs.

Tā tam vajadzēja izklausīties, bet bija šādi – izveidojam maisiņu, hops uz otru pusi un velkot virsū konstatējam kad atzveltņa augšdaļa bija mazāka kā tā apakša, gala rezultatā pāršuju un viss bija tip top, atziņa – acumērs ir laba lieta, bet piegriezne vēl labāka.

Sākotnēji roku balstus bija doma neapvilkt, bet darbs vairo enerģiju, enerģija materilizējas un šādā veidā viss tiek kustināts uz priekšu (ar priekšnoteikumu kad darītājam patīk darāmais).

Šī bija arī darba procesa piņķerīgākā daļa, audums biezs un roku balsti (balstiņi) liektas formas, bet iemācoties vienu stūri piegriezt pārējie jau aizgāja ļoti jauki, protams audumu pieskavoju balsta apakšdaļā, pieskrūvējot šīs daļas atpakaļ pašu pat pārsteidza profesionālais piesitiens (izskats)

Gala rezumē – pašai rezultāts patīk un nu jau sāku apskatīt citus pretendentus uz auduma nomaiņu. Iesaku arī citiem pameiģināt, nav tik sarežģīti kā sākumā varbūt liekas, tiesa šeit bez skavu pistoles neiztikt (vēlams ne pašu lētāko).

Paldies VaruPats.lv veidotājiem, jo daļa iedvesmas un spēriens pa pakaļu kad beidzot taču jasaņemas nāca skatoties jūsu paveikto.

 

 

Ziņas un publikācijas topas sadarbība ar būvniecības namu "Kurši"! Īstie būvmateriāli: www.kursi.lv .

 

Vladimirs Klujevs @rubric
Руководитель проекта
5 gadu 3 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 19 jūlijā 09:50
Meklētājs būvniecības nozarē