Tuvojas rudens galvenā izstāde Ķīpsalā Comfort Home 2019, kur piedalīsies arī Artiva Ziņas

Tuvojas rudens galvenā izstāde Ķīpsalā Comfort Home 2019, kur piedalīsies arī Artiva

Pirmdiena, 23 septembrī, 2019
♨️Tuvojas rudens galvenā izstāde Ķīpsalā Combort Home 2019, arī mēs Artiva kolektīvs tur būsim un esam gatavi jums sniegt augstas klases atbalstu un zināšanas mājas būvniecības jautājumos. 

     Pārstāvēsim, gan Zehnder un Enervent www.enervent.lv stendā par veselīgu un pārdomātu ēkas mikroklimatu. Tāpat arī ProClima stendā būsim un papildus piedalīsimies ''Ringu cīņās'', lai arī šoreiz tikai logu un to augstvērtību risinājumu nozīmes sadaļā, bet kā vienmēr pamatos iestājamies, lai patērētājs iegūtu labāko, jo māja kalpo cilvēkam un visam ir jābūt tam pakārtotam!


     Droši nāc pie mums darudzēties un uzzini daudz vairāk. Abos stendos stāstīsim par jaunumiem nozarē un kā panākt augstāko ēkas veselību un kā tas ietekmē tavējo! Ko izvēlēties pēc principa ''Ilgi un Laimīgi'', konultēsim kādēļ rodas problēmas un kādi risnājumi mūsdienu ēkās ļauj tev iegūt sirdsmieru un veido kvalitatīvu dzīves vidi.

   Stāstīm par jaunumiem, hermetizācijas un CLT jomā par ēku energoefektivitāti un to augstāko blīvumu pēc būtības un kāpēc tas ir nepieciešams un kā tas ietekmē mūsdienu ēkas. Ko īsti sniedz garantijas un ilgtermiņa risinājumi visos līmeņos, nodrošinot iespēju būvēt vienreiz, tā veidojot paliekošas vērtības un ceļot Jūsu īpašuma vērtību tirgū. 
Kādēļ, lai tas nebūtu svarīgi arī Tev!

 


     Tāpat būs daudz informācijas par CO2 ietekmi, jaunajām ventiekārtām ar siltumaini, dzesēšanas iespējām un augstāko iespējamo lietderību gan lielos, gan privātmāju projektos. 


Savukārt profesionāļiem ProClima stendā būs daudz informācijas par renovācijām, restaurējot vai veicot rekonstrukcijas, ja esi projektētājs vai arhitekts būs noderīgs info. Bet protams, info noderēs arī, ja pats remontēt taisies savu māju un vēlies uzināt kā vislabāk, ātrāk un drošāk panākt vēlamo efektu šādām būvēm.
Iepazīstināsim ar jaunajām prasībām un rekomendācijām logiem LLDRA0219, un kāpēc izvēleties labus un ilgtspējīgus produktus ir ne tikai saprātīgi, bet arī ļoti izdevīgi.
Rezumējot, satiekamies 27-29,09,2019 Ķīpsalas izstādē ''Comfort Home 2019'' zemāk attēlotajos stendos, kur atradīsi noderīgas zināšanas un praktisku atbalstu.

Mums vari uzticēties un ar mums vari rēķināties,

 būsim tur, lai Tevi uzklausītu!

 

Artiva Sia @artiva_proclima
Ventilācijas un norobežojošo konstrukciju hermetizācija
5 gadu 5 mēnešu 4 dienas portālā
Bija online 20 janvārī 14:48
Meklētājs būvniecības nozarē