Dizaina- debates: Vai ir nepiecešams līmēt tapetes aiz skapja? Aktuālie padomi

Dizaina- debates: Vai ir nepiecešams līmēt tapetes aiz skapja?

Trešdiena, 22 februārī, 2017

Kā arī likt flīzes zem vannas un aiz? Kā tieši ēkonomēt materiālus “neredzamā zonā?”

Par tāda veida trīkiem zini visi, bet neviens to nerada: interjera bildēs “taupītas”| flīzes nevar redzēt. Tāpēc īsti nav skaidrs, vai praktizē to dizainieri, uzskata kā tas  ir pareizi ēkonomēt uz materiāliem vai nē?

 

 

Vai ir nepiecešams līmēt tapetes aiz baterijām? Aiz paklāja? Līmēt tapetes aiz skapja? Agrāk, noteikti uz materāiliem “neredzamās zonās” noteikti taupīja naudu.

 

 

Daudziem ir pazīstama situācija: pārvietojot vēcmamiņas skapīti – bet tur tapetes nos seniem laikiem. Bet kas notiek šodien?

 

 

Kad līmējam tapetes aiz skapja:

+nākotnē viegli pārvietot mēbeles

Lielāka daļa eskpertu tomēr ieteic taisīt vienādu apdari visām sienām. Jūs atcerēsieties šo  pieeju par labu vārdu, kad nolēmsiet pārvietot mēbeels vai nomainīt skapi.

 

 

Agrāk nelīmēja tapetes aiz paklāja un skapja, tāpečkā mēbeles pirk auz visu mūžu, nebija iespējas tas bieži mainīt. Pašlaik, lai atjaunotu interjeru, visbiežāk tiek nopirkts jauns dīvāns, mainas mēbeles izvietošana, un padomju laika tradicīja nelīmēt tapetes neredzamās zonās ir pilnīgi novecojusi. Ietaupīt var uz tapetes kvalitātes neviss uz to daudzuma.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē