Būvindustrijas lielās balvas vērtētāji sāk darbu Ziņas

Būvindustrijas lielās balvas vērtētāji sāk darbu

Ceturtdiena, 8 augustā, 2019

Būvindustrijas lielās balvas vērtētāji trešdien, 7.augustā, sanāca šī gada cikla sākuma apspriedē Latvijas Būvinženieru savienībā (LBS). LBS valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume vēlēja 40 nozares profesionāļiem, kas pārstāv dažādas būvniecības jomas, izmantot savu spēku un zināšanas, lai apliecinātu balvas prestižu un Pamatakmeni par mūža ieguldījumu saņēmējiem arī turpmāk pasniegtu Valsts prezidents.

Apbalvojuma projekta vadītāja Mārīte Šperberga informēja vērtētājus par informācijas saņemšanu, vērtēšanas un balsošanas kārtību. Vērtētāji pirmajā apspriedē apmainījās ar informāciju par mūža ieguldījuma balvai pieteiktajiem. Gada inženiera, arhitekta un projektu vadītāja titula kandidātu prezentācijas vērtētāji uzklausīs 13. un 14.augustā. Tad par savu veikumu stāstīs arī Gada studenta balvas pretendenti – nominācija pēc nozares dalībnieku iniciatīvas šogad pieteikta pirmo reizi. Vērtētāji pirmajā apspriedē LBS jau uzklausīja vienu kandidātu. Vērtētāju darbs noslēgsies augusta otrajā pusē. Apbalvošanas ceremonija, kas brīvi pieejama ikvienam nozares dalībniekam un atbalstītājam, notiks 3.septembrī VEF kultūras pilī.

Foto: Pirmajā apspriedē LBS birojā pulcējās vairākums no 40 BLB vērtētājiem - nozares profesionāļi, zinātnieki, iepriekšējo gadu balvu saņēmēji, nevalstisko organizāciju pārstāvji.

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 3 dienas portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē