Neparastas naktsmājas - čiekurmāja koku zaros Interjers

Neparastas naktsmājas - čiekurmāja koku zaros

Trešdiena, 26 jūnijā, 2019

Bērnībā nevienam vien ir bijušas trakas idejas, kā iekārtot vai uzcelt māju koku zaros, taču lielākajā daļā gadījumu, fantāziju auglis paliek neīstenots. Tomēr, pieaugot mikromājiņu kustībai, proti, nelielas platības mājas ir kļuvušas par lielisku biznesu un to īpašnieki teju vai "lien no ādas", lai padarītu mājiņas unikālākas. 

Mūsdienās arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc neparastām naktsmājām - namiem koku zaros, dīvainas formas ēkām, vēl nebijušiem arhitektūras risinājumiem un citām īpašībām. Nu atpūtniekiem ir iespējams likties uz auss mājā, kas pēc formas atgādina čiekuru.

Nams ir celts gluži kā parasta koku galotņu māja, taču šīs mājas forma ir veidota dimanta veidolā un no tās logiem paveras 360 grādu plašs skats uz mežu. Pati mājiņa ir iekarināta trosēs, kas savukārt ir piestiprinātas pie brangākiem sarkankoku stumbriem. 

Čiekurnamiņš atrodas Kalifornijā, blakus pilsētai Sanhosē - šeit viena nakts izmaksās 300 dolārus, taču nakšņotāji atklāj, ka atpūta čiekurnamiņā ir šīs cenas vērta. Nams atrodas desmit metru augstumā, turklāt tā grīdu vietām klāj bieza akrila grīdas fragments, kas nodrošinās skatu arī lejup. 

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 29 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē