Rīgas dome cer izsolīt gandrīz 50 000 eiro vērtu zemesgabalu Skrīnes ielā Ziņas

Rīgas dome cer izsolīt gandrīz 50 000 eiro vērtu zemesgabalu Skrīnes ielā

Pirmdiena, 24 jūnijā, 2019

Rīgas domes Īpašuma departaments plāno izsolīt gandrīz 50 000 eiro vērtu, neapbūvētu zemesgabalu Skrīnes ielā 1, liecina departamenta publicētā informācija.

Īpašums atrodas Zolitūdē un tā kopējā platība ir 1490 kvadrātmetri. Izsoles sākumcena noteikta 48 400 eiro apmērā, bet izsoles solis - 500 eiro apmērā.

Zemesgabals atrodas Zolitūdes apkaimē, kvartālā starp Skrīnes, Jūrkalnes un Apuzes ielām.

Zemesgabalam ir nodrošināts pieslēgums koplietošanas ielai, kas savienojas ar Jūrkalnes ielu un ir viena no galvenajām Pārdaugavas maģistrālēm. Šobrīd piekļūšana nekustamajam īpašumam no Skrīnes ielas puses nav iespējama, jo Skrīnes iela posmā pie nekustamā īpašuma ir iežogota, kamēr privātpersonai piederošā zemesgabalā notiek daudzdzīvokļu māju būvniecība.

Zemesgabals nav iznomāts un netiek izmantots.

Atbilstoši Rīgas teritorijas plānojumam, zemesgabals atrodas jauktas apbūves ar dzīvojamo funkciju teritorijā. Pēc Rīgas teritorijas plānojuma 2030.gadam paredzēts, ka tas atradīsies jauktas centra apbūves teritorijā.

Pieteikties izsolei interesenti var līdz 27.jūnijam, Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē vai elektroniski. Izsole plānota 5.jūlijā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 8 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē