Seminārā skaidros kļūdas un sniegs ieteikumus ēku atjaunošanā Ziņas

Seminārā skaidros kļūdas un sniegs ieteikumus ēku atjaunošanā

Trešdiena, 10 aprīlī, 2019

Ēku renovācijas projektu vadītāji, namu pārvaldnieki, projektētāji un būvkomersanti 17.aprīlī aicināti uz semināru “Būtiskākās kļūdas un ieteikumi ēku atjaunošanā”. Semināra mērķis ir sniegt ieteikumus kvalitatīvam ēku atjaunošanas procesam, lai atjaunotās ēkas īpašniekiem kalpotu pēc iespējas ilgāk.

Patlaban aktīvi noris projektu gatavošana un iesniegšana atbalsta saņemšanai energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu un valsts ēkās, piesaistot ES fondu līdzfinansējumu. Semināra laikā atgādināsim par biežāk pieļautajām kļūdām apmesto un ventilējamo fasāžu montāžā, kā arī sniegsim ieteikumus kvalitatīvai logu montāžai. Patērētāju tiesību aizsardzības centra speciālisti informēs par prasībām reglamentētās sfēras būvmateriāliem, Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāve informēs par biežāk pieļautajām kļūdām vēsturisko ēku atjaunošanā. Par gāzesvadu pārvietošanu daudzdzīvokļu ēku siltināšanas projektos informēs GASO eksperts. Valsts darba inspekcijas eksperti stāstīs par konstatētajiem pārkāpumiem ēku atjaunošanas objektos.

Seminārs “Būtiskākās kļūdas un ieteikumi ēku atjaunošanā” notiks 17.aprīlī plkst.10.00 Attīstības finanšu institūcijā Altum Doma laukumā 4, Rīga. Pasākuma dienas kārtība un pieteikšanās anketa publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā https://em.gov.lv/lv/par_ministriju/notikumu_kalendars/24337-seminars-butiskakas-kludas-un-ieteikumi-eku-atjaunosana . Pieteikšanās https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=pf52149_TUSrTlz_wImV8eyhw7j5NetAsARq1ziYzqZUM0RYQkdBVTY1TkdBTE9DNjBGNjBIMTFPQS4u .

Dalība seminārā ir bezmaksas. Papildu informācija par semināra saturu un norisi pieejama pa e-pastu dzivosiltak@em.gov.lv, tālruni 67013240. Semināru organizē Ekonomikas ministrija un Attīstības finanšu institūcija Altum sadarbībā ar Latvijas Būvinženieru savienību informatīvajā kampaņā Dzīvo siltāk. Vairāk informācijas profilā www.facebook.com/dzivosiltak

Vineta Silberga @vineta_silberga
https://www.buvbaze.lv/vineta_silberga/
6 gadu 11 mēnešu 15 dienu portālā
Bija online 25 augustā 12:04
Meklētājs būvniecības nozarē