Tirdzniecības centru Ziņas

Tirdzniecības centru "Akropole" Rīgā atklās aprīļa sākumā

Piektdiena, 15 martā, 2019

Jauno iepirkšanās un izklaides centru "Akropole" Rīgā atklās šogad 4.aprīlī, aģentūru LETA informēja "Akropole Rīga" pārstāvji.

Kompānijā norādīja, ka tirdzniecības centra 170 nomnieku vidū būs gan modes un dzīvesstila preču veikali, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas. Tirdzniecības centrā būs arī "Maxima XXX" lielveikals, autostāvieta 2300 automašīnām, kā arī Igaunijas kinoteātris "Apollo Kino" ar deviņām kinozālēm, tostarp divām kinorestorāna zālēm, kura izveidē tiks investēti septiņi miljoni eiro.

Tostarp kompānijā atzīmēja, ka tirdzniecības centrā "Akropole", piemēram, būs Baltijā pirmais multizīmolu veikals "Van Graaf", kā arī modes preču veikals "Oysho", apavu veikals "Deichmann" un sporta preču veikals "USC".

"Akropole Rīga" vadītājs un "Akropolis Group" valdes loceklis Kaspars Beitiņš sacīja, ka tirdzniecības centrs "Akropole" būs viens no modernākajiem iepirkšanās un izklaides centriem Baltijā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 6.martā Rīgas pilsētas būvvalde ekspluatācijā pieņēma tirdzniecības centra "Akropole" ēku, kas atrodas Rīgā, Maskavas ielā 257.

Tāpat ziņots, ka kopējās investīcijas "Akropoles" būvniecībā bija plānotas 177 miljonu eiro apmērā, tostarp "SEB bankas" aizdevums ir 106,5 miljonu eiro apmērā.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" būvniecības ģenerāluzņēmējs ir SIA "Merks". Tirdzniecības centra ēkas tehnisko projektu izstrādājis arhitektu birojs "Sarma & Norde arhitekti", bet projekta tehnisko uzraudzību nodrošina uzņēmums SIA "Būvuzraugi LV".

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē