Tikkurila 2019. gada tonis ir K319 Flamingo Aktuālie padomi

Tikkurila 2019. gada tonis ir K319 Flamingo

Ceturtdiena, 14 martā, 2019

Krāsu ražotāja Tikkurila 2019. gada tonis ir K319 Flamingo. Tikkurila toņu ekspertu žūrija ir izvēlējusies toņu kolekciju, kas ne tikai raugās nākotnē, bet arī ienes augstās modes vēsmas interjera apdares jomā ar kontrastējošiem un saskaņotiem toņiem.

Košais persiku nokrāsas tonis K319 Flamingo raisa asociācijas ar eksotiskiem putniem, un to ir viegli iedomāties kā izcilu izvēli modē, interjerā, kino un dabā. Uzņēmumam Tikkurila K319 Flamingo ir atbilde uz mūsdienu nedrošo pasauli, šim tonim kļūstot par atvērtības simbolu jaunām idejām.

Gada toni izvēlējās mūsu krāsu ekspertu žūrija šādā sastāvā: Tikkurila toņu mārketinga vadītāja Irina Hanhisalo, radošais direktors un mākslinieks Niklass Engsalls, tendenču analītiķe un žurnāliste Suzanna Bjorklunde un toņu eksperte Marika Raike.

 

«Piedāvājot K319 Flamingo, mēs vēlamies dot savu ieguldījumu pozitīvajā, izvēloties spert drosmīgu soli uz priekšu pretī košo krāsu laikmetam. Mēs tiecamies iedvesmot, parādot kaut ko negaidītu, kā arī veicināt spilgto, atbalstīt individuālo un aicināt visus nebaidīties iet savu ceļu interjera dizainā,» skaidro Hanhisalo. 

 

Gada toņu kolekcija iedrošina ne tikai saskaņot toņus, bet arī veidot kontrastus

Tonis K319 Flamingo ir iekļauts mūsu 2019. gada toņu kolekcijā, ko arī ir izveidojusi mūsu krāsu ekspertu žūrija. Tajā tiek piedāvāti drosmīgi sarkanie, dzeltenie, zaļie un zilie toņi.

Kolekcijas radītāji ir iedvesmojušies no divām modes pasaules tendencēm, kas tagad nonāk arī mūsu klientu mājās – toņu kontrasti un saskaņoti toņi. Kontrastējošie toņi aicina jūs pārkāpt toņu noteikumus, bet saskaņošana ļauj apvienot līdzīgos toņus.

Suzanna Bjorklunde aicina ikvienu sekot savai sirdij un izmēģināt jaunus toņus gan interjerā, gan modē. Robežu nojaukšana bija arī galvenais toņu ekspertu žūrijas vadmotīvs:

 

«Saskaņoti toņi izskatās labi. Tas nav nekāds noslēpums. Šī tendence ir bijusi populāra jau kādu laiku, un mums tā tik ļoti patīk, ka noteikti nezaudēs savas pozīcijas. Bet arī kontrastējošie toņi var izskatīties lieliski. Tieši uz to gribētu likt uzsvaru 2019. gadā. Nebaidieties izvēlēties to, kas patīk! Ja jūsu pasaule nav tikai melna, balta vai pelēka, sekojiet savām izjūtām un droši krāsojiet tā, kā vēlaties!» saka Bjorklunde.

 

Uzziniet vairāk šeit >>

Ilze Zālīte @tikkurila_latvija
Tikkurila Latvija Mārketinga vadītāja
5 gadu 24 dienas portālā
Bija online 17 maijā 08:38
Meklētājs būvniecības nozarē