Ekspluatācijā nodotas pirmās divas daudzdzīvokļu mājas projektā Ziņas

Ekspluatācijā nodotas pirmās divas daudzdzīvokļu mājas projektā "Akācijas"

Trešdiena, 13 martā, 2019

Nekustamo īpašumu attīstītājs "KBO" nodevis ekspluatācijā pirmās divas daudzdzīvokļu mājas projektā "Akācijas" Jūrmalas gatvē 92 un Akāciju ielā 2d, Rīgā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Jaunajās daudzdzīvokļu mājās kopā ir 112 dzīvokļi ar vienu, divām un trim guļamistabām 39-79 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļi iedzīvotājiem piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari.

"KBO" valdes loceklis Oskars Dzirnieks sacīja, ka jaunais projekts "Akācijas" ir turpinājums projektam "Imantas Ozoli". "Cilvēki šodien apzinās, ka izmaksas par dzīvokli veido ne tikai ikmēneša kredītmaksājums, bet arī komunālo pakalpojumu izmaksas, kas "KBO" attīstītajos projektos aukstākajos ziemas mēnešos nepārsniedz 80 eiro vienas guļamistabas dzīvokļos un 120 eiro dzīvokļos ar trim guļamistabām. Jauno ēku projektēšanā un būvniecības procesā īpaša uzmanība tiek pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai," viņš sacīja.

Dzirnieks piebilda, ka dzīvojamās mājas teritorijā ir autostāvvieta, velosipēdu novietnes un vairāki bērnu rotaļu laukumi. Ērtākai saimniekošanai, pagrabstāvā katram dzīvoklim ir izvietotas arī noliktavas telpas. Tāpat šī projekta vajadzībām izbūvēts jauns piebraucamais ceļš no Jūrmalas gatves puses, kas aprīkots ar gaismekļiem, gājēju ceļu un gājēju pāreju.

Jaunajā daudzdzīvokļu projektā "Akācijas" kopumā būs četras deviņu stāvu mājās, kurās būs pieejami 216 dzīvokļi. Plānots, ka pārējās divas mājas tiks pabeigtas šogad pavasarī.

Aģentūra LETA jau vēstīja ka "KBO" plāno investēt 15 miljonus eiro dzīvokļu kompleksa projektā "Akācijas".

Nekustamo īpašumu attīstītājs "KBO" pārstāv Somijas uzņēmuma "Insinooritaimisto Bertel Ekengren" nekustamā īpašuma projektus Latvijā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē