Liepājā durvis vērs pirmais Ziņas

Liepājā durvis vērs pirmais "Rimi Mini"

Ceturtdiena, 21 februārī, 2019

25. februārī uz rekonstrukciju slēgs veikalu "Supernetto" Kungu ielā, vēsta paziņojums uz tirgotavas durvīm.

Veikals būs slēgts līdz 13. martam un pēc atjaunošanas tajā darbosies "Rimi mini", apliecināja kompānijas "Rimi Latvia"pārstāve Dace Preisa.

Viņa skaidroja, ka, pārejot uz viena zīmola stratēģiju, visi "Supernetto" pakāpeniski pārtaps par "Rimi Mini" veikaliem.

"Katru gadu "Rimi Latvia" veic detalizētus pircēju paradumu pētījumus katrā veikalā visā Latvijā, aptaujājot tūkstošiem pircēju par to, kas konkrētajā veikalā viņiem patīk, kas būtu uzlabojams, kādas sortimenta izmaiņas būtu nepieciešamas. "Supernetto" gadījumā liela daļa pircēju vēlējās plašāku sortimentu. Atbilstoši veselīga dzīvesveida tendencēm, vērojams liels pieprasījums pēc plašāka augļu un dārzeņu piedāvājuma. Ņemot vērā gan pircēju vēlmes un pieprasījumu tirgū, gan uzņēmuma kopējo stratēģiju, izlemts stiprināt viena zīmola stratēģiju. Tādējādi "Rimi Latvia" veikalu tīklā no nākamā gada būs četru dažādu formātu veikali: "Rimi Hyper", "Rimi Super", "Rimi Express" un "Rimi Mini", klāstīja D. Preisa.

Jau rakstījām, ka šogad bija iecerēts sākts arī tirdzniecības centra "Ostmala" rekonstrukciju, taču tā atlikta līdz 2020. gadam.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē