Esi pats sava mājokļa saimnieks! Reaton prezentē ko nebijušu apdares materiālu tirgū - fiksētās izmaksas Aktuālie padomi

Esi pats sava mājokļa saimnieks! Reaton prezentē ko nebijušu apdares materiālu tirgū - fiksētās izmaksas

Trešdiena, 20 februārī, 2019

Remonts bez galvassāpēm? Tas ir iespējams, pasūtot visus materiālus vienuviet. Tādējādi ietaupīsiet ne tikai finanšu līdzekļus, bet arī laiku, ko neviens nekompensēs. Iepazīstieties - Reaton prezentē ko nebijušu apdares materiālu tirgū - maksimāli pārdomātu, parocīgu un finansiāli prātīgu risinājumu "Mājokļa saimnieks". Viss, kas jādara - jāizvēlas tīkamākais apdares variants un jāaizpilda pieteikums. Fiksētās izmaksas, zelta vērti padomi interjerā un rūpes par piegādi ir tikai viena klikšķa attālumā - tieši tik draudzīga ir Reaton jaunā programma. 

Kā šī programma darbojas praksē, cik liels ir reāls ietaupījums un kāpēc, vienreiz izmēģinot, Jūs vairs nekad negribēsiet remontēt citādāk, stāsta Reaton Celtniecības materiālu tirdzniecības un interjera departamenta direktors Andrejs Jerkins un pieredzējusī projektu vadītāja Egita Spunde.

Kas parasti nomāc un nogurdina mājokļa remontēšanas procesā? Jautājumi, uz kuriem jāsameklē atbildes. Kādas tapetes izvēlēties, vai šāds grīdas segums ar tām saderēs, kādas durvis būs vispiemērotākās, ņemot vērā kopējo stilu? Un vēl simts citu detaļu, sākot no durvju apmalēm un beidzot ar dvieļu žāvētāju vannas istabā. Daudzi ar paraugiem pārvietojas no viena veikala uz citu, mēģinot to visu jēdzīgi sakomplektēt.

Reaton piedāvā darīt savādāk. Neizejot no sava mājokļa, Reaton mājas lapā var apskatīt gatavu apdares materiālu komplektāciju un, aizpildot pieteikumu, jau trīs darba dienu laikā saņemt uzaicinājumu uz tikšanos, lai apskatītu sagatavoto tāmi un apskatītu materiālus ar fiksētām izmaksām par pilnu apdares materiālu komplektu. Protams, arī kompleksa pieejai ir variācijas - tieši tāpēc ar Jums strādā speciālists - Jūsu projekta vadītājs, kurš uzklausa vēlmes, demonstrē paraugus, iesaka veiksmīgus un saskaņotus risinājumus, rūpējas par projekta virzību un garantē solīto piegādi precīzi laikā. 

Svarīgi, ka saskaņā ar Jūsu mājokļa plānu, konsultants veiks aprēķinus, nosakot arī materiālu nepieciešamos apjomus - tā, lai klients nenopirktu neko lieku un nepaliktu nevienam nevajadzīgi atlikumi. Vēl viens ļoti būtisks aspekts - izmantojot Reaton programmu “Mājokļa saimnieks”, nekad nebūs jāpieredz situācija, ka visi materiāli jau ir piegādāti, bet durvju apmales būs tikai pēc trīs nedēļām, kas nozīmē, ka nebūs iespēja nedz remontu pabeigt, nedz sālsmaizes sanākšanu sarīkot.

Jāatzīst, ka Reaton programma "Mājokļa saimnieks" ir finansiāli draudzīga un ar kompleksa pieeju var izkonkurēt populārākos apdares materiālu tirgotājus.

Programma ietver trīs risinājumus, dažādās cenu kategorijās:

Basic apdares variants - materiālu cena ir 69 EUR/m2 
Standard apdares variants - materiālu cena ir 109 EUR/m2 
Premium apdares variants - materiālu cena ir 169 EUR/m2

Ko nozīmē šie skaitļi? Piemēram, ja Jums ir 62 m2 plašs dzīvoklis, kvalitatīvus un saskaņotus apdares materiālus tam var iegādāties par 4278 EUR. Par šo summu jūs saņemsiet stilīgas čehu flīzes no Rako, grīdlīstes no Tarkett, ikoniskās Marburg tapetes, pārbaudītās Reaton durvis, tualetes, vannas istabas pilnu aprīkojumu no vācu Ideal Standard un pat dvieļu žāvētāju no Zehnder Virando. Kas patīkami - ar bezmaksas piegādi Rīgā.

Programmas ietvaros Reaton netirgo atlaides, kuru izcelsme nav skaidra. Kompānija piedāvā reāli izrēķināmu ietaupījumu divos variantos - ja klients materiālus pērk atsevišķi, un tad, ja pieeja lietai ir kompleksa. Basic programmas gadījumā ietaupījums sastāda 1168 EUR. Sanāk nelielam ceļojumam, kas ir tik ļoti nepieciešams pēc remonta, vai ne?   

Ja Jūs tiecaties pēc izsmalcinātākiem risinājumiem, tiek piedāvāts Standard variants, kurā ir iekļautas itāļu ražotāja FAP flīzes, akmens masas PAA vanna, augstas klases lamināts no Tarkett, vācu santehnika no Hansgrohe un citi kvalitatīvi apdares materiāli. Šos apdares materiālus 62 m2 lielam dzīvoklim var iegādāties par 6758 EUR. Šajā variantā reāls ietaupījums ir vēl lielāks - 1578 EUR. Sanāk pat nelielam ceļojumam kopā ar bērniem! 

Visbeidzot, visprasīgākajiem klientiem, kuri nav gatavi samierināties ar kompromisiem, Premium programmas ietvaros tiek piedāvātas itāļu ražotāja FAP flīzes, akmens masas vanna un dušas paliktnis, augstas klases lamināts vai parkets no Berry Alloc, vācu santehnika Hansgrohe, premium klases vannas istabas aksesuāri no KEUCO, kā arī, mājokļa 3D vizualizācija. Kopējās izmaksas šādai pieejai 62 m2 plašajam īpašumam ir 10 478 EUR ar ietaupījumu 2089 EUR. Šeit par ceļojuma iespējamību vairs nešaubās neviens!

Reaton mērķis nav pretendēt uz lētāko piedāvājumu tirgū. Kompānija piedāvā pārbaudītus, kvalitatīvus materiālus un sabalansētu pieeju, kas vienkāršo dzīvi un ļauj ietaupīt gan laiku, gan finanses. Ja vēlaties izbaudīt patiesas rūpes par remonta virzību, nepārmaksāt un būt droši par apdares materiālu kvalitāti un laicīgu piegādi - aizpildiet pieteikumu un vienas dienas laikā ar Jums sazināsies Reaton speciālists! 

Ja Jūs vēl domājat, patīkama detaļa visiem programmas "Mājokļa saimnieks" klientiem - dāvanā brančs divām personām slavenajā grilbārā ”Gastronome”. Atgādinām, ka viss slēpjas detaļās! 

www.reatonapdare.lv

Aivars Litaunieks @aivars_litaunieks
https://www.buvbaze.lv/aivars_litaunieks/
6 gadu 6 mēnešu 28 dienu portālā
Bija online 04 oktobrī 11:48
Meklētājs būvniecības nozarē