Iepirkumā meklē Liepājas ostas piestātņu pārbūvētāju Ziņas

Iepirkumā meklē Liepājas ostas piestātņu pārbūvētāju

Ceturtdiena, 24 janvārī, 2019

Liepājas speciālā ekonomiskā zona (SEZ) izsludinājusi iepirkumu projekta "Zvejniekiem nepieciešamās infrastruktūras pilnveidošana Liepājas ostā - 2.kārta" būvdarbiem, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Būvdarbi sastāvēs no trīs daļām atbilstoši SIA "Alserviss Pluss" izstrādātiem būvprojektiem - Liepājas ostas piestātņu Nr.71 un Nr.72 atjaunošanas un to piebraucamā ceļa Atslēdznieku ielas posma pārbūves pirmās kārtas, kā arī Liepājas ostas piestātnes Nr.83 atjaunošanas un Liepājas ostas piestātņu Nr.85, Nr.86, Nr.87 atjaunošanas.

Iepirkuma paredzamā līgumcena norādīta divi miljoni eiro.

Piedāvājumi iesniedzami līdz 22.februāra plkst.10.

Iepirkuma darbi tiks veikti un finansēti projektā "Zvejniekiem nepieciešamās infrastruktūras pilnveidošana Liepājas ostā - 2.kārta", kura realizācija notiek saskaņā ar Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda finansējuma Rīcības programmu zivsaimniecības attīstībai 2014.-2020.gadam pasākumu "Zvejas ostas un izkraušanas vietas".

Projekta otrā kārta paredz līdz šā gada maijam rekonstruēt vairākas piestātnes un teritorijas, kas ir reģistrētas kā zivju izkraušanas vietas vai tiek izmantotas zvejniecības uzņēmumu darbības nodrošināšanai.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē