Tiekties augstāk ar Eurotramp Aktuālie padomi

Tiekties augstāk ar Eurotramp

Otrdiena, 22 janvārī, 2019

Eurotramp ar 55 gadu pieredzi, ir pasaulē vadošais uzņēmums, kas specializējies batutu ražošanā. Uzņēmums izgatavo ne tikai augstas klases produktus profesionalām sacensībām, bet arī brīvā laika un āra produktus. Ikvienā Eurotramp batutā ir atspoguļoti augstie kvalitātes standarti, ambiciozās inovācijas, kā arī iespējami labākās attiecības ar klientu. Ne velti, ik dienu mūsu servisam un batutiem uzticas augstākā līmeņa atlēti visā pasaulē. Jau vairāk, kā 50 gadus, Eurotramp batutus izvēlas lielākā daļa atlētu un treneri visā pasaulē. Jau vairākus gadu desmitus, tā iemesla dēļ, Eurotramp ir visveiksmīgākais piegādātājs sporta batutiem. Eurotramp izveidotajai kvalitātei uzticas neskaitāmi pasaules kausi, Eiropas un pasaules čempionāti, pat starptautiski nozīmīgi notikumi, tai skaitā, Olimpiskās spēles.

“Ražots Vācijā” ir sinonīms augstākās klases roku darbam, kvalitātei, augstākiem standartiem, gadīgiem darba apstākļiem. Bādenē – Virtembergā ekskluzīvi tiek ražoti visi Eurotramp produkti. Lai garantētu kvalitāti visiem elementiem, kā arī augstu drošību un izturību, no nulles līdz beigu produktam, tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes materiāli. Uz nākotni orientētu kvalitāti un servisu vien nepietiek. Sākot no izveides un ražošanas, Eurotramp balstās uz ilgtspējīgumu. 

Jau vairākus gadus ir bijis vienīgais piegādātājs Apvienotajā Karalistē, ir “Gymaid” piedāvājot inovatīvu un augstas klases ekipējumu atpūtas centriem, skolām un klubiem visā Apvienotajā Karalistē. Bez šāubām, Eurotramp ir tirgus līderis sacensību batuta ekipējumam ne tikai Apvienotajā Karalistē, bet visā pasaulē.

Eurotramp ražotie batuti ir ne tikai atlētu un viņu treneru prioritārā izvēle, bet tos, kā izklaides un prieka avotu izvēlas ikviens, kuru aizrauj fiziskas aktivitātes svaigā gaisā. Kids Tramp līnijas iebūvējamie batuti, kas ir ūdensdroši un ērti uzstādāmi, ir pieejami dažādos izmēros un diametros, kas ļaus izvēlēties piemērotāko un atbilstošāko izvēlētās izklaides vietas izmēriem. Kids Tramp batutus izvēlas uzstādīt rotaļu laukumos, skolās, dārzos, kempingu laukumos, ūdens un atpūtas parkos un bērnudārzos, kuriem pēc uzstādīšanas tam nav nepieciešama uzraudzība. Lai uzstādītu āra batutu, Jūs nesaņemsiet sarežģītu instrukciju tā uzstādīšanai, jo vienkāršībā slēpjas pats uzstādīšanas process. Jūs saņemsiet batutu gandrīz lietošanas kārtībā, pirms ievietošanas izvēlētajā lokācijas vietā,  būs nepieciešams tikai ir pielīmēt prettrieciena aizsardzību uz rāmja un novietot to bedrē. 

Ienāc Laukumi.lv un iepazīsties ar šiem kvalitatīvajiem batutiem! Kas zina, varbūt arī Jūsu parkā vai bērnudārza laukumā stāvēs tieši šie publisko zonu batuti! 

 

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 3 dienas portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē