Mūsu uzņēmuma galvenais mērķis ir stiprināt tautas veselību! Ziņas

Mūsu uzņēmuma galvenais mērķis ir stiprināt tautas veselību!

Otrdiena, 15 janvārī, 2019

InterAtletika – uzticams partneris ar 25 gadu pieredzi
Turpinot rakstu sēriju par mūsu sadarbības partneriem, vēlamies pastāstīt par bērnu rotaļu laukumu un brīvdabas sporta aprīkojuma ražotāju no Ukrainas, uzņēmumu “Interatletika”.
“Interatletika” ražo bērnu rotaļu laukumu aprīkojumu publiskajām zonām un privātmājām, ielu vingrošanas aprīkojuma elementus, brīvdabas trenažierus, kā arī pilsētu un parku furnitūru. Uzņēmums savas 25 gadus ilgās darbības laikā ir ieguvis uzticama sadarbības partnera reputāciju 38 pasaules valstīs, kā arī neatsveramu pieredzi brīvdabas aktivitāšu aprīkojuma dizaina izstrādē un ražošanā. Uzņēmuma galvenais mērķis ir veselības veicināšana popularizējot sportiskas aktivitātes un veselīgu dzīvesveidu.Galvenā kompānijas “Interatletika” priekšrocība ir profesionāli dizaineri un inženieri, kuri, izmantojot savā darbā augstas kvalitātes materiālus un jaunākās tehnoloģijas, spēj īstenot pat vissarežģītākos pasūtījumus. Pateicoties šo speciālistu darbam, “Interatletika” katru gadu paplašina savu produktu klāstu, pilnveido esošos produktus, kā arī neatlaidīgi seko produktu drošības un kvalitātes uzlabošanai. Pateicoties nepārtrauktam darbam produktu attīstīšanā, uzņēmuma
“Interatletika” ražotie bērnu rotaļu laukumu elementi un brīvdabas trenažieri 2010. gadā tika pie starptautiski atzītā TUV Eiropas drošības un kvalitātes standartu sertifikāta EN1176 un EN16630.“Interatletika” cienot un novērtējot savus esošos un potenciālos klientus, garantē augstu kvalitāti, uzticamību un izcilu sadarbību jebkura veida bērnu rotaļu vai sportisku aktivitāšu laukumu izveidē.
Ienāc mūsu mājaslapā, iepazīsties un izvēlies jau tagad labāko no vislabākā! Jūsu Laukumi.lv  

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 14 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē