Lielveikalu Ziņas

Lielveikalu "Sky" īpašnieks par 3,5 miljoniem eiro plāno būvēt gaļas pārstrādes cehu

Svētdiena, 2 decembrī, 2018

 Lielveikalu "Sky" īpašniece SIA "Skai Baltija" par 3,518 miljoniem eiro plāno būvēt gaļas pārstrādes cehu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānijas izsludinātajā iepirkumā gaļas pārstrādes ceha būvniecībai četru pretendentu vidū par uzvarētāju atzīta kompānija "Bukoteks", kuras piedāvātā līgumcena ir 3,518 miljoni eiro.

Tāpat "Skai Baltija" bija izsludinājusi konkursu par aukstuma iekārtu komplekta iegādi, ko kompānijai par 236 835 eiro piegādās tirdzniecības uzņēmums "Sansi", kā arī gaļas pārstrādes iekārtu komplektu, kuru par 107 857 eiro piegādās "Dayton". Abi uzņēmumi ir uzvarētāji starp trim pretendentiem, kas pieteicās katrā no "Skai Baltija" izsludinātajiem iepirkumu konkursiem par iekārtu piegādi.

Visus investīciju projektus plānots īstenot līdz 2020.gada 1.februārim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākuma "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē".

Kompānijas pārstāvju komentāru par minēto investīciju projektu aģentūrai LETA neizdevās iegūt.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Skai Baltija" pagājušajā gadā strādāja ar 30,095 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 8,6 reizes - līdz 41 291 eiro.

"Skai Baltija" ir reģistrēts 1998.gadā, un kompānijas pamatkapitāls ir 438 240 eiro. Kompānijai pieder četri "Sky" lielveikali Rīgā - Kārļa Ulmaņa gatvē, Hipokrāta ielā, Krasta ielā un Duntes ielā. "Skai Baltija" īpašnieks ir Kiprā reģistrēts uzņēmums "Carberry Trading Limited".

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 25 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē