Vecrīgā atvērta jauna Wellton viesnīca, kuras būvniecībā investēti 25 miljoni eiro Ziņas

Vecrīgā atvērta jauna Wellton viesnīca, kuras būvniecībā investēti 25 miljoni eiro

Sestdiena, 1 decembrī, 2018

Rīgā durvis vērusi jaunuzbūvētā Wellton Riverside SPA Hotel viesnīca Daugavas krastā.

 

Četrzvaigžņu Superior jeb paaugstinātā komforta klases viesnīca saviem viesiem piedāvās 222 numuriņus, ēdināšanu un Spa kompleksu.

Viesnīca ir izkārtojusies jaunuzbūvētās ēkas 8 stāvos, kur viesiem tiek piedāvāti 222 vienvietīgi, divvietīgi un paaugstināta komforta numuriņi. Visi numuriņi ir veidoti vienotā stilā, kas sevī apvieno moderno minimālismu ar Art Deko stilam raksturīgu stingru simetriju un funkcionālismu.

Riverside SPA Hotel radījusi vairāk nekā 60 jaunas darba vietas dažādas kvalifikācijas speciālistiem, sākot ar konferenču koordinatoru un Viesu uzņemšanas nodaļas speciālistiem, beidzot ar SPA speciālistiem, profesionāliem pirtniekiem un Saimniecības nodaļas vadītājiem, kas nodrošinās viesiem nevainojamu servisa kvalitāti un garantēs patīkamu atpūtu Rīgas vēsturiskajā centrā.

Viesnīcas Wellton Riverside SPA Hotel, kuru pārvalda SIA «Mogotel», būvniecība sākās pirms 3 gadiem, un tajā tika investēti 25 milj. eiro, kas ietver gan pārvaldnieka pašu kapitāls, gan bankas piesaistītais finansējums.

Viesnīcas arhitektūras autors ir «2017. gada balvas Rīgas arhitektūrā» nominētais arhitekts Juris Bērziņš (AS «Palast Architekts») un projektēšanas birojs SIA «Legzdiņš un partneri» arhitekta Gata Legzdiņa vadībā. Būvniecības darbus veica celtniecības kompānija SIA «Homeland Būve» sadarbībā ar SIA «Anvil», kas savukārt nodrošināja iekšējās apdares darbus. Unikālu interjera dizainu speciāli Wellton Riverside SPA Hotel viesnīcas izstrādāja interjera dizaina kompānija SIA «Di studija».

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē