Ekspluatācijā nodots īres dzīvojamo māju komplekss Ziņas

Ekspluatācijā nodots īres dzīvojamo māju komplekss "Cēsu Terraces"

Svētdiena, 28 oktobrī, 2018

Ekspluatācijā ir nodots jauns īres mājokļu projekts "Cēsu Terraces", kas atrodas Cēsu ielā 9, Rīgā, aģentūru LETA informēja projekta attīstītāji.

Projekta attīstītājs ir Eiropas holdinga "Citystar group" investori, pasūtītājs - SIA "Cēsu 9", projekta autors ir arhitektu birojs "Nams", dizaineris - Mārcis Šakauskis, ģenerāluzņēmējs - SIA "Merks".

Ēkā ir 62 dažāda plānojuma un platības dzīvokļi, kā arī 41 pazemes autostāvvieta. Projekts ir unikāls savas koncepcijas dēļ - tas ir pirmais Latvijā mājokļu komplekss, kas ir pilnībā uzbūvēts īrei, norādīja attīstītāji.

"Strādājot pie "Cēsu Terraces" koncepcijas, projekta attīstītājs un investors "Citystar group" ņēma vērā sociālo un ekonomisko situāciju Latvijā un tendences Eiropas nekustamā īpašuma tirgū, kur iedzīvotāji dod priekšroku mājokļa īrei, nevis iegādei. Arī Latvijā arvien vairāk cilvēku izvēlas īrēt. Pie mums tas ir saistīts gan iedzīvotāju nespēju iegādāties mājokli arī kredītā, gan arī ar velmi uzlabot dzīves apstākļus, izvēloties lielāku un augstākās klases dzīvokli", skaidroja "Citystar group" pārdošanas un nomas vadītāja Lina Ferbere.

"Cēsu Terraces" projektā ir 62 dzīvokļi platībā no 49 kvadrātmetriem līdz 137 kvadrātmetriem. Visi dzīvokļi ir pieejami ar pilnu apdari un komunikācijām, mēbelēti un aprīkoti ar mājsaimniecības tehniku.

Attīstītājs plāno piedāvāt īres dzīvokļus cenu diapazonā no 520 eiro mēnesī līdz 1350 eiro mēnesī, atkarībā no platības.

"Citystar group" realizē būvniecības un daudzdzīvokļu māju projektu attīstību tālākai iznomāšanai un pārdošanai. Attīstītāja mērķis ir veicināt holdinga "Citystar group" attīstību Latvijas nekustamā īpašumu tirgū. Kopumā holdingam ir vairāk nekā 70 gadu ilga pieredze būvniecībā un nekustamo īpašumu pārvaldīšanā Eiropā.

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē