Vinila uzlīmes mājokļa interjerā Interjers

Vinila uzlīmes mājokļa interjerā

Piektdiena, 5 oktobrī, 2018

Pēdējo dažu gadu laikā tendence izmantot vinila uzlīmes ir ievērojami pieaugusi. Tās ir kļuvušas populāras un tiek izmantotas visu telpu dekorēšanai, sākot no viesistabas līdz pat virtuvei.

Tāpēc pasktīsimies tuvāk uz dekoratīvo uzlīmju priekšrocībām un īpašībām, kas tās ir padarījušas par tik iecienītām cilvēku vidū, un uz to, kā tās oriģnāli maina telpas kopējo dizainu. 

Vinila uzlīmes ir pieejamas daudz dažādās krāsās, formās un stilos

 

Mūsdienās ar vien biežāk tradicionālo tapešu vietā izmanto salikumu- krāsotas sienas un vinila uzlīmes. To krāsu dažādība un plašais tematikas klāsts sniedz iespēju tās izmantot sākot no mājokļa līdz pat birojam.

 

Uz kādas virsmas var lietot sienu uzlīmes

Lielākā daļa uzlīmju var tikt lietotas uz ļoti plaša klāsta sausām virsmām, pat uz tām, kam ir izteikta struktūra. Tās var līmēt uz griestiem, stikla, durvīm, vannas istabā uz flīzēm vai virtuvē uz skapīšu durtiņām. Lieliska iespēja ļauties radošumam un izmantot jebkuru mājokļa virsmu, lai to atdzīvinātu un padarītu oriģinālu. Lieliski iederēsies bērnistabas interjerā.

 

Viegli līmēt un noņemt

Vinila uzlīmes ir viegli pielīmēt. Galvenais priekšnoteikums, kas jāievēro pie līmēšanas, ir tas, ka virsmai ir jābūt tīrai un sausai. Tās neatstāj līmes paliekas un nebojā virsmu pie noņemšanas, līdz ar to bieži var mainīt dekorācijas. Lai pielīmētu un noņemtu sienu uzlīmenas nav nepieciešama profesionāļa palīdzība. To var katrs pašrocīgi izdarīt mājas apstākļos, tomēr, ja māc šaubas, par to, ka varētu kļūdīties, var pieaicināt palīgā kādu, kurš to ir darījis iepriekš vai noskatīties pamācošu video, kā to dara praksē.

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 3 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē