Būt labam nav pietiekami labi -  ir jābūt vislabākajam Aktuālie padomi

Būt labam nav pietiekami labi - ir jābūt vislabākajam

Trešdiena, 29 augustā, 2018

Mēs varam lepoties ne tikai ar skaisti paveiktajiem darbiem, uzstādītiem objektiem un katru laimīgo bērnu sirsniņu, ko iepriecinām ar kāda jauna bērnu laukuma uzstādīšanu, bet arī ar mūsu sadarbības partneriem un ļoti pieprasītās produkcijas ražotājiem. Gribam iepazīstināt Jūs ar mūsu uzticamo un ilgo sadarbības partneri HUSSON, lai gan palepotos ar šo uzņēmumu, gan iepazīstinātu Jūs, mūsu mīļos sekotājus un klientus, ar izvēli, ko izdarat izvēloties mūs!
HUSSON ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1920.gadā. HUSSON veiksmes atslēga vienmēr ir bijusi un būs motivēta, radoša un saliedēta komanda! Kā arī tajā tiek izmantotas apzinātas ilgtermiņa stratēģijas, kuru mērķis ir nodrošināt klientu, darbinieku un partneru lojalitāti.
HUSSON nav tikai uzņēmums tā ir komanda, kurā ir vairāk nekā 100 augsti kvalificētu un atbildīgu speciālistu, kas strādā pie kopīgu aprīkojumu projektēšanas, izgatavošanas un uzstādīšanas visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āzijā.HUSSON izstrādā, ražo, pārdod, instalē un nodrošina sporta un rotaļu aprīkojuma izplatīšanu un pārdošanu dažādām iestādēm, atrakciju parkiem, aktīvās atpūtas  pakalpojumu sniedzējiem, parkiem un publiskām vietām, viesnīcu un restorānu ķēdēm, tirdzniecības centriem, slimnīcām, un daudziem citiem.
Uzņēmuma galvenais mērķis ir nodrošināt aprīkojumu, kas piedāvā neierobežotu komfortu un drošību - bērnu rotaļu laukumu aprīkojums, pusaudžu multi-sporta aprīkojums un fitnesa aprīkojums, parku un stadionu aprīkojums, dažāda veida sēdvietas vecākiem un vecvecākiem.
HUSSON ir liela pieredze ar klientiem visā pasaulē. HUSSON pārstāvētā produkcija ir pieejama visā Eiropas Savienībā un daudzās citās valstīs. Tas nozīmē, ka uzņēmumam ir augsti kvalificēti tehniskie konsultanti, kas ir gatavi palīdzēt projektēt un izpildīt jūsu projektus.Galvenie HUSSON darbības principi:
• Nodošanās sportam: iedrošinot cilvēkus sportot un veicināt sporta popularitāti
• Kvalitāte un ilgmūžība: klients vienmēr ir prioritāte
• Drošība: absolūta drošība ir obligāta klientiem un lietotājiem
• Dizains un inovācijas: prieks izmantot skaistas un kvalitatīvas iekārtas un aprīkojumu
• Efektivitāte: būt labam nav pietiekami labi -  ir jābūt vislabākajam!
Ienāc laukumos.lv, iepazīsti un apskati piedāvāto klāstu no HUSSON produkciju, vai nāc ciemos uz Kalnciema ielu 40D, būsim priecīgi palīdzēt un ieraut arī Tevi šajā bērnu rotaļu laukumu, sporta, parku un stadionu aprīkojumā!

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 8 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē