Kā elementāri mājā nomaskēt neglītus stūrīšus vai lietas Aktuālie padomi

Kā elementāri mājā nomaskēt neglītus stūrīšus vai lietas

Piektdiena, 24 augustā, 2018

Neviena māja vai dzīvoklis nav ideāls – katrā atrodams kāds nevisai glīts stūrītis vai lieta, kuru tā vien gribas aizvākt no dzīvokļa vai padarīt nemanāmāku. "Tava Māja" piedāvā idejas, kuras veiksmīgi palīdzēs nomaskēt kādu dzīvoklī netīkamu lietu.

Ja alksti pēc uzlabojumiem mājoklī, tad lieki noderēs portāla "PureWow" ir apokopotie dizaineres Džesikas Makkartijas ieteikumi, lai paslēptu sev nepatīkamās lietas vai stūrus bez ievērojamiem remontdarbiem.

Traipi

Ja uz dīvāna vai grīdas radies kāds neizmazgājams traips, tad to var nomaskēt ar paklāju, kādu gaumīgu gultas pārklāju vai segu vai arī spilveniem.

Plaisas un bērnu zīmējumi

Ja uz sienām radusies kāda plaisa vai arī to radoši ir sazīmējis bērns, tad to samērā ātri var paslēpt gaumīgu fototapeti vai tapeti, bet nelielās vietas vari paslēpt ar gleznu. Fototapete vai tapete pilnībā nosegs bojātās vietas, kā arī telpai piešķirs citu izskatu.

Sildītāji un radiatori

Ja mājā ir visai neglīta izskata vai "veco laiku" radiatori, tad tos var nomaskēt ar biezākiem aizkariem. Dizainere iesaka izvēlēties gaišus aizkarus vairākos slāņos, kas izskatīsies gaumīgi mājoklī, kā arī radiatoru padarīs nemanāmāku.

Tāpat radiatorus var nomaskēt, ja tiem uzliek virsū kādu dizaina galdu. Tas ne tikai padarīs radiatoru nemanāmāku, bet arī radīs mājvietā jaunu un gaumīgu stūrīti.

Televizors

Jā, arī televizors nereti kļūst dzīvoklī vai mājā par nevēlamu lietu. Portāls iesaka ap to izveidot mini galeriju ar dažādām dizaina lietām, kas novērsīs mājas iedzīvotāju vai viesu skatienus no "melnās kastes". Ap to var pielikt kādu mākslas darbu, gleznu, augu vai ko citu.
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 29 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē