Jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā un Salaspilī Ziņas

Jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā un Salaspilī

Pirmdiena, 30 jūlijā, 2018

Šā gada jūnijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā un Salaspilī, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" sērijveida dzīvokļu tirgus apskatā.

Salaspilī dzīvokļu cenas jūnijā palielinājās par 0,5% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī bija 639 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 4,7%. Par spīti dzīvokļu cenu stabilizācijai Rīgā Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās arī jūnijā.

Savukārt Jelgavā dzīvokļu cenas jūnijā palielinājās par 0,2% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pakāpās līdz 497 eiro par kvadrātmetru. Pirmajā pusgadā Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7%.

Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas jūnijā nemainījās un dzīvokļu vidējā cena saglabājās 586 eiro par kvadrātmetru. 2017.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieauga par 17%, bet kopš šī gada sākuma kopumā cenas pieauga par 5%. Ogrē pēdējos divos mēnešos cenu pieaugums ir apstājies.

Arī Kauguros, Jūrmalā, 2018.gada jūnijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 564 eiro par kvadrātmetru. 2018.gada pirmajā pusē dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 7,8%. Dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgā un Rīgas apkārtnē, šogad pieauga visstraujāk, teikts apskatā.

Avots: nozare.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē