Viesnīcas Hilton Garden Inn būvniecība Vecrīgā Ziņas

Viesnīcas Hilton Garden Inn būvniecība Vecrīgā

Ceturtdiena, 26 jūlijā, 2018
Vadoties pēc pozitīvās pieredzes, pielietojot bauroc būvniecības sistēmu, kas tika gūta "Park Inn by Radisson" viesnīcas būvniecības laikā, turpinās pasaulsslavenas viesnīcas "Hilton Garden Inn" būvniecība Vecrīgā, Grēcinieku ielā 25. Patlaban tiek būvēta viesnīcas galvenā ēka, kurai nākotnē pievienosies vēl divas ēkas. 
 
Viesnīcas pirmajā stāvā plānota - reģistratūra, konferenču centrs, restorāns, fitnesa zāle, komerctelpas, virtuves telpas, vertikālās komunikācijas, auto lifts. 2.-6. stāvā būs izvietotas viesnīcas istabas (kopā līdz 100 numuriņiem) un to servisa telpas. Pazemes stāvā plānotas tehniskās telpas, palīgtelpas restorāna un viesnīcas vajadzībām, autostāvvieta, kur daļu no stāvvietām paredzēts aprīkot ar mehānisku sistēmu automobiļu novietošanai divos līmeņos. 
 
Ēkas fasādes veidotas kā monolītā dzelzsbetona strukturāls režģis ar metāla fasāžu sistēmas aizpildījumu, kas veidots no caurspīdīgām un necaurspīdīgām stiklotu fasāžu daļām. Daļa no fasādes paredzēta atverama. Betona struktūras virsmas apstrāde iecerēta dažādi fakturēta un tonēta. 
 
Ēkas ārsienu monolīta konstrukciju aizpildījumam tiek lietoti bloki bauroc ACOUSTIC  150 un Classic 250 ar papildus siltumizolāciju, iekšienu izbūvei - bauroc CLASSIC 100. Bloku sienu stiprināšanai pie dzelzsbetona konstrukcijām tiek lietoti bauroc starpsienu stiprinājumi. 
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē