5 IEMESLI, KĀPĒC IEGĀDĀTIES AKROBAT BATUTUS Aktuālie padomi

5 IEMESLI, KĀPĒC IEGĀDĀTIES AKROBAT BATUTUS

Pirmdiena, 23 jūlijā, 2018


Akrobat batuti ir daudz vairāk nekā tikai lēkāšana, jo tiem irpozitīva ietekme uz veselību, un bērni tos izbauda ar milzīgu prieku. Akrobat batuti veicina bērnu dzīvesprieku un dod enerģiju jaunu mērķu sasniegšanai.
1. AKROBAT BATUTS NAV TIKAI ROTAĻLIETA
Lēkšana ir bērna attīstības nepieciešamība, un pateicoties lieliskajai elastībai un speciālajām atsperēm Akrobat batuts attīsta līdzsvara un koordinācijas sajūtu, stiprina kaulus, muskuļus un locītavas, paaugstina izturība un atvieglo spriedzi.
Bērni pavada vidēji 3 stundas dienā uz batuta, tāpēc ir ļoti svarīgi uz kā bērns lēkā. Ar katru lēcienu uz standarta batuta segumu tiek veikts liels spiediens uz mugurkaulu un locītavām. Akrobat batuts mazina 90% no spiediena uz mugurkaula un locītavām, kas ļauj bērnam droši un veselīgi lēkāt, tāpēc tas ir atzīts par vienu no labākajiem un drošākajiem. 
2. AKROBAT BATUTS UZLABO REZULTĀTUS
Akrobat batuts ļaus bērnam sasniegt sev vēlamo lēciena augstumu un būs ieguvums bērna kustību attīstībā, piemēram, sajust telpu, jaudu, ātrumu, izturību, veiklību, koordināciju un precizitāti. Lēkāšana pozitīvi ietekmē nervu sistēmu un smadzeņu attīstību. Bērniem, kuri lēkā uz Akrobat batutiem ir lielāka koncentrēšanās spēja mācīšanās procesā. 
3. AKTĪVĀ ATTĪSTĪBA
Bērniem ir svarīgi būt aktīviem, bet tai pat laikā izklaidēties un panākt, lai aktivitāte rada prieku un jautrību. Īpaši tas ir bērniem, kuriem ir problēmas ar kustību attīstību vai svaru, un kuriem ir problēmas aktīvi pavadīt laiku. Akrobat batuts būs īstais, kas palīdzēs sagatavot un pievērsties kustībai. 10 minūtes uz batuta ir vienādas ar 30 minūtēm braukšanas, piemēram, ar riteni. Nav lielākas jautrības un izklaides kā spēja noturēt sevi līdzsvarā un izmēģināt jaunus lēkāšanas veidus batutā. Lēkāšana veicina laimes hormonus rašanos, kas ir svarīgi bērna attīstībai. 
4. POZITĪVA IETEKME UZ ĶERMENI
Gravitācijas spēks lēciena augstākajā punktā ir vienāds ar nulli, jo ķermenis sasniedz bezsvara stāvokli. Nonākot lēciena zemākajā punktā gravitācijas spēks dubultojas. Šis process pzoitīvi ietekmē ķermeni, kā rezultātā iekšējie orgāni tiek pakļauti šūnu stimulācijai un limfodrenāžai. Ķermenim virzoties uz augšu un uz leju rodas šūnu masāža, kas palīdz izvadīt liekās vielas, piemēram, indes, baktērijas u.c. Lēkāšana ir veids, ko var izmantot kā palīdzību ķermeņa detoksikācijai.

5. LIELISKA IZKLAIDE ĢIMENEI
Akrobat batuts rūpējas gan par Tevi , gan Taviem bērniem dažādos veidos. Bērni varēs kļūt par veiksmīgiem sportistiem, rūpīgiem skolēniem un būt veseli. Ja Jums būs Akrobat batuts Jums nebūs nepieciešamība uztraukties par bērnu veselību, jo batutā viņi būs pilnīgā drošībā. Akrobat rūpēsies arī par pieaugušajiem, viņu veselību un palīdzēs pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar bērniem. Jūs ietaupīsiet uz dažādām izklaidēm, jo Akrobat batuts būs Jums blakus, un vienlaikus rūpēsieties par savas ģimenes veselību.  

Jūsu, Laukumi.lv

Janis Ērglis @erglis21
Projektu vadītājs
6 gadu 1 mēnesis 11 dienu portālā
Bija online 24 novembrī 15:22
Meklētājs būvniecības nozarē