Jubilējas Starptautiskāis Bērnu un Jauniešu Festivāls 2018 NEW STAR Ziņas

Jubilējas Starptautiskāis Bērnu un Jauniešu Festivāls 2018 NEW STAR

Pirmdiena, 2 jūlijā, 2018

Notika Jubilējas Starptautiskāis Bērnu un Jauniešu Festivāls 2018 NEW STAR, kuru jau 10 gadus pēc kārtas organizē Bērnu un jauniešu interešu izglītības centrs RUDAGA. Šogad Festivāls notika no 29. jūnija līdz 1. jūlijam Jūrmalā.

Šogad Rudagas festivālā “Jaunā zvaigzne” piedalījās vairāk nekā 250 dažādu vecuma grupu dalībnieki. Konkurss notika šādās kategorijās: vokāls, instrumentālā mūzika, labākais scenārijs, modes teātris, cirks un horeogrāfija.

Festivālā Rudaga New Star 2018 mēs redzējām - profesionālo līmeni, spilgtus kostīmus, aizraujošās izrādes, sirsnīgas emocijas, draudzīgu atmosfēru, emocionālu atbalstu un jaunas iepazīšanās.

Būvniecības apvienība BuvBaze.lv bija festivāla partneris un prezentēja savu simpātijas balvu brīnišķīgajām vokālistam Iljam Testelecam, kas uzstājās Dzintaru koncertzālē 30.jūlijā duetā ar Romanu Testelecu ar dziesmu "Aliluya". Kompānija BuvBaze uzdāvināja izbraucienu ar Ferarri vai Lamborghini pa Rīgas ielām.

"BuvBaze celtniecības kopiena vēlētos pateikties Starptautiskā bērnu festivāla Rudaga New star 2018 organizatoriem, jo svarīgākais būvniecībā ir pamati! Cik labi būs pamati – tik laba būs tā māja. Šajā gadījumā tādi notikumi kā Rudaga New star 2018 festivāls palīdzēs iededzināt jaunas zvaigznes. "apsveicis BuvBaze projektu vadītājs Sergejs Pislegins.

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 23 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē