Šodien notika seminārs - Kompāniju pārstāvju brokastis Ziņas

Šodien notika seminārs - Kompāniju pārstāvju brokastis

Piektdiena, 29 jūnijā, 2018

Šodien notika BuvBaze.lv apvienības “Kompāniju pārstāvju brokastis” seminārs. Paldies kompāniju pārstāvjiem no Sia CEWOOD, Mare Verpete Sia, AluStar Sia un Euroled.lv par piedalīšanos.

Seminārā bija iespēja iepazīties ar citu kompāniju pārstāvjiem, un jau atrast sadarbības partnerus biznesam. Kompānijas tika iepazīstinātas ar galvenajām kļūdām, ko mārketingā pieļauj 90% kompānijas, kā arī par jauniem mārketinga aktuālajām tendencēm.

Kompānijas pašas varēja sastādīt un izanalizēt, cik efektīvi izmanto mārketinga un reklāmas rīkus. Bija iespēja kompānijām uzzināt par sadarbības iespējām ar BuvBaze.lv apvienību un tuvākajiem pasākumiem, kuros būs iespējams piedalīties.
Tāpat kompānijām bija iespēja baudīt brokastis ar kafiju un tēju. Semināra beigās katrs kompānijas pārstāvis saņema BuvBaze.lv apvienības semināra dalībnieka sertifikātu.

Nākamais šāda veida seminārs, ko rīko Būvniecības apvienība BuvBaze.lv notiks jau 13.jūlijā, plkst. 10:00. Pieteikšanās jau ir sākusies, vietu skaits tikai astoņu kompāniju pārstāvji.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē