Konkursā Gada aģenti 2018 uzvarējusi Latio Real Estate komanda Ziņas

Konkursā Gada aģenti 2018 uzvarējusi Latio Real Estate komanda

Pirmdiena, 28 maijā, 2018

Šonedēļ notika konkursa "Gada aģenti 2018" fināls, kurā tika noskaidroti labākie nekustamo īpašumu nozares profesionāļi, un uzvarētāju titulu ieguva "Latio Real Estate" komanda, savukārt par labāko kapteini atzīts Aigars Strods, kurš pārstāvēja kompāniju "Immostate", informēja Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijā LANĪDA.

Konkursa finālam bija izvirzītas un par labāko nekustamo īpašumu aģentu godu sacentās sešas komandas: "Latio Real Estate" (kapteinis - Edgars Behmanis), "Codo Real" (kapteinis - Tomass Riksis), "Starlex Real Estate" (kapteinis - Artūrs Lazdiņš), "Arco Real Estate" (kapteinis - Dzintars Bērziņš), "Elitestate" (kapteinis - Arvis Deksnis) un "Immostate" (kapteinis - Aigars Strods).

Konkursa pusfinālā komandas risināja dažādus organizatoru sagatavotos uzdevumus. Kopvērtējumā pirmo vietu konkursā "Gada aģenti 2018" izcīnīja "Latio Real Estate" komanda, otro vietu ieņēma "Immostate", savukārt trešo vietu ieguva "Codo Real".

Finālā norisinājās arī kapteiņu konkurss. Tā ietvaros komandu kapteiņiem bija jāprezentē sevi un savu darbu žūrijas un sanākušo priekšā, jāpiedalās jautājumu un atbilžu viktorīnā, kā arī jāizspēlē lomu spēle. Kopvērtējumā labākā kapteiņa godu izcīnīja Aigars Strods ("Immostate").

Konkursu "Gada aģenti 2018", kura mērķis ir paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, organizē LANĪDA un nekustamo īpašumu sludinājumu portāls "City24.lv" sadarbībā ar "Luminor" un "Eversheds Sutherland Bitāns"

Avots: LETA
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē