PADOMI: Orģināls un mājīgs stūrītis brokastīm Aktuālie padomi

PADOMI: Orģināls un mājīgs stūrītis brokastīm

Ceturtdiena, 26 aprīlī, 2018

Ne velti brokastis ir pamata ēdienreize. Liela daļa cilvēku, laika trūkuma dēļ brokastu ēdienreizi ēd uz ātru roku, piemēram, ēdot sviestmaizes skrējienā. Taču, ja Jūs izveidosiet mājīgu vietiņu brokastīm, tad no rītiem būs arī velme pasēdēt, iedzerot kafiju un baudot brokastu maltīti.

1. Vieta brokastīm - tā ir vieta 2 vai 4 cilvēkiem. Parasti to organizē stūrī virtuvē vai pie loga. Sākumā nolieciet mīstas sēdvietas pie loga un skatities, lai ir vairāk gaismas: audums aizskariem ar interesentu rakstu, izlieciet mīkstus spilvenus, saskaņojot toni ar citiem tekstila izstrādājumiem, un izlieciet dekorus, kas paceļ garastāvokli. 

2. Piemērots galds. Pievērsiet uzmanību, ka stūrītis brokastīm nedrīkst aizņemt daudz vietas. Nevajag, lai liels galds aizņem visu telpas brīvo vietu. Šis stūrītis nav paredzēta, lai izklaidētu viesus, tāpēc pietiek ar nelielu platību. Ielieciet divus vai trīs krēslus ap galdu loga priekšā. Ja nav loga, pievienojiet vēl dažas sēdvietas.

3. Un, visbeidzot, kad jūs izrotāsiet ēdamistabas zonu, atcerieties, ka brokastu telpai nav jābūt jau esošā virtuves interjera turpinājumam. Ja interjers papildina vispārējo telpu - tas ir lieliski, bet to var dažādot ar spilgtām krāsām, rakstiem un faktūrām, lai izceltos, piešķirtot īpašu nozīmi.

Rezultātā tam vajadzētu būt ideālai vietai, kur ieturēt kafiju un lasīt iemīļoto grāmatu. Kā jūs domājat?

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas