Saint-Gobain izstādē Māja I 2018 piedalīsies ar zīmoliem ISOVER, Weber un Gyproc Komercinformācija

Saint-Gobain izstādē Māja I 2018 piedalīsies ar zīmoliem ISOVER, Weber un Gyproc

Otrdiena, 6 martā, 2018

"Saint-Gobain" ir pasaules līderis kvalitatīvas dzīves vides veidošanā un būvniecības nozarē, attīsta, ražo un izplata celtniecības un augstas veiktspējas materiālus cilvēkiem un dzīvei.

Mēs palīdzam radīt lieliskas dzīves vietas un uzlabot ikdienas dzīvi apvienojot komfortu un ilgtspēju, lai uzlabotu cilvēku labklājību."Saint-Gobain" ir pasaules līderis kvalitatīvas dzīves vides veidošanā un būvniecības nozarē, attīsta, ražo un izplata celtniecības un augstas veiktspējas materiālus cilvēkiem un dzīvei. Mēs palīdzam radīt lieliskas dzīves vietas un uzlabot ikdienas dzīvi apvienojot komfortu un ilgtspēju, lai uzlabotu cilvēku labklājību.
"Saint-Gobain" Ziemeļvalstīs un Baltijas valstīs darbojas pēdējos 50 gadus. Tāpat kā pasaules mērogā, arī Baltijas valstu reģionā "Saint-Gobain" savu darbību uzsāka ar stikla ražošanu. Kopš tā brīža mūsu zīmolu skaits ir pieaudzis un dotajā brīdī mēs esam pārstāvēti vairāk kā 100 uzņēmumos, kas nodarbojas ar būvmateriālu un inovatīvu materiālu ražošanu, kā arī būvmateriālu izplatīšanu.

Izstādē “Māja I 2018” "Saint-Gobain" Celtniecības Produkti piedāvās zīmolu grupu, kas ražo plaša spektra inovatīvus risinājumus būvniecības videi:

"ISOVER" – Pasaules līderis siltumizolācijas materiālu ražošanā būvniecības un tehniskajām nozarēm"

Weber" – Vadošais fasāžu, mūrjavu, flīžu līmju un grīdas sistēmu ražotājs 

"Gyproc" – Vadošais gipškartona, gipša plākšņu un gipša akustisko griestu risinājumu ražotājs

"Saint-Gobain" būs arī plaša semināru programma!

Semināri/prezentācijas piektdien, sestdien un svētdien:

11:00 – "Weber" Jūs uzzināsiet par: • "Weber" pašīzlīdzinošo grīdu priekšrocībām;• "Weber" pašīzlīdzinošo grīdu konstrukcijām;• "Weber" grīdas līdzinātāju ātrumu un efektivitāti; •" Weber" “Dari pats!” produktu līniju un to izmantošanas iespējām mājās

13:00 – "ISOVER" Jūs uzzināsiet par:• "ISOVER" beramās vates priekšrocībām• "ISOVER" ventilējamās fasādes sistēmām • "ISOVER" tehniskās izolācijas risinājumiem 

14:00 – "GYPROC" Jūs uzzināsiet par: •" Gyproc" ģipškartona produktiem• "Gyproc" ģipškartona produktu pielietojumu• Akustiskā gipškartona plāksni.

Vairāk informācijas: www.saint-gobain.lv

Jana Zaščerinska @jana_zascerinska
Mārketinga speciāliste SAINT-GOBAIN CELTNIECIBAS PRODUKTI SIA
6 gadu 1 mēnesis 24 dienas portālā
Bija online 30 jūlijā 14:26
Meklētājs būvniecības nozarē