BuvBaze.lv piešķir 3600 eiro jauniem uzņēmumiem būvniecības vai ar būvniecību saistītā sfērā Ziņas

BuvBaze.lv piešķir 3600 eiro jauniem uzņēmumiem būvniecības vai ar būvniecību saistītā sfērā

Pirmdiena, 19 februārī, 2018

Labdien, būvniecības apvienības BuvBaze.lv lietotāji!

Mēs vēlamies padalīties ar tuvākajiem plāniem un jaunā projekta "Ceļš uz uzņēmējdarbības uzsākšanu vai sākot no nulles" īstenošanu.

Mūsdienu realitātē uzņēmējdarbības sākšana ir ļoti sarežģīta. Sākot nav pieredzes, un ir grūti konkurēt ar esošajiem spēlētājiem, nav mārketinga budžeta, nav nepieciešamo kontaktu sadarbībai, un daudz citu problēmu. Saskaņā ar statistiku, pirmajos divos gados vairāk nekā 80% jaunizveidoto uzņēmumu tiek slēgti, un tam ir vairāki iemesli. "

Šodien mēs vēlamies paziņot par mūsu jauno projektu "Uzņēmējdarbības uzsākšanas ceļš vai sākot no nulles". Ko mēs vēlamies darīt ar šo projektu?  

Mēs vēlamies palīdzēt 5 jaunizveidotajiem uzņēmumiem attīstīties.

 

Mēs varam mēģināt palielināt veiksmes iespējas, un šajā sakarā mēs esam gatavi no BuvBaze.lv puses:

  1. BuvBaze.lv piešķir PRO profilu uz gadu bez maksas (720 eiro vērtībā) uzņēmējam. Uzsākot biznesu, katrs eiro kontā ir no svara, īpaši nepieciešams optimizēt mārketingu, jo tam nepieciešams liels budžets. Šī iespēja sniegs uzņēmumam gan izveidot profesionālo profilu apvienībā, gan uzturēt profesionālu mājas lapu internetā. Sniegs iespēju dalīties ar publikācijām par sava uzņēmuma specifikas tēmām neierobežotos daudzumos,  kā arī publicēt savu darbu portfolio, un citas iespējas, kas atrodamas šeit: https://www.buvbaze.lv/lv/page/tarifu_plani/

  2. Kā arī šie biznesi tiks reklamēti būvniecības apvienībā.
  3. Privātas tikšanās ar šo uzņēmumu uzņēmējiem, kur katram nākamajam mēnesim tiks sagatavotas pārbaudes lapas (uzdevumi) par nepieciešamajām darbībām, kas jāveic.
  4. Tad, kad būs redzami potenciālie partneri, katram uzņēmumam tiks piedāvātas vairākas darbības, lai veicinātu potenciālo sadarbību.
  5. Slēgtu un atvērta tipa pasākumu būvniecības sfērā apmeklēšanas iespēja, lai paplašinātu redzes loku un vieglāk atrastu partnerus.
  6. Piedalīšanas pasākumos, kas tiek organizēti BuvBaze.lv klientiem un partneriem.

Kas nepieciešams no jauna biznesa uzsācēja puses:

  1. Lai bizness nebūtu ilgāk par 2 gadu (jaunais bizness) vai naudas apgrozījums nebūtu liels.
  2. Interesants produkts vai pakalpojums (lai kompānijai būtu potenciālas iespējas attīstīties, daudzi iezvēlas strādāt ar maz pieprasītu produktu, vai ar produktu, kuram ir daudz konkurentu, tāpēc ir grūti uzsākt).
  3. Regulāra rīcība plāna sastādīšana un BuvBaze.lv informēšana par to.
  4. Rīcības plāna izpildīšana noteiktajos termiņos.
  5. Regulāra publikāciju publicēšana par savu tēmatiku. (jaunu klientu piesasitīšanai, sevis attīstīšanai, un atpazīstamībai).
  6. Reizi nedēļā bloga ierakstu veikšana (publiska rezultātu paziņošana).

Ja netiek pildīts kāds no punktiem, BuvBaze.lv ir vienpersonīgas tiesības izbeigt visas norunātās saistības, kas saistītas ar konkrēto uzņēmēja projektu.

 

Ja Jūs vēlaties ņemt dalību kā jaunais uzņēmējs, tad nepieciešams nosūtīt pieteikumu uz: iespeja@buvbaze.lv . Pieteikumi tiek pieņemti līdz 31.03.2018

Pieteikumā jābūt:

  • Motivācijas vēstule - kāpēc tieši Jūs, un kāpēc tieši Jūsu produkts vai pakalpojums..
  • Ar ko Jūsu produkts ir unikāls, un kādas tā priekšrocības tirgū.
  • Pievienojiet īsu attīstības plānu (tuvākie mērķi līdz gadam, attīstības mērķi 2-3 gados, tālākie mērķi pēc 5+ gadiem).
  • Pievienojiet kontaktus (telefona numuru, atrašanās vietu).
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē