PADOMI: Pop-art interjera stila iezīmes Aktuālie padomi

PADOMI: Pop-art interjera stila iezīmes

Ceturtdiena, 15 februārī, 2018

Pop art interjers spēlē ar krāsām un telpu izmēriem, telpas plašuma sajūtas radīšana. Galvenās iezīmes - fotogrāfijas, slavenību plakātu, grafiti izmantošana uz sienām, vai pat avīžu izgriezumi interjerā. 

Vēl viens solis dzīvojamās istabas izvietojumā ir dīvāns un krēslu pāri ar kontrastējošām gludas formas spilveniem. Turklāt, interjers ir dekorēts ar neona gaismām, sākotnējā glancēts kafijas galdiņš, neparastas lietas, kas ir izgatavoti no patēriņa precēm (plastmasas pudeles, skārdenes, metāla, papīra). Mazas radošas skulptūras no ģipša, sarežģītas vāzes ir populāras. 

Kad jūs plānojat dzīvokli pop art stilā, Jums ir nepieciešams pievērsiet uzmanību vairākām detaļām - sienas apdare, mēbeļu izvēle, apgaismojums, radoši aksesuāri. Piemēram, popmūzikas stila gultā vai dīvānam jābūt spilgtai, neparastām, izteiksmīgām formām. Dārgi materiāli netiek izmantoti, bet ideāls ir pop mākslas dizaina interjers kā palmu vai sulīgs sienu krāsojums. Šādā situācijā tiek izmantotas minimālas daudzuma mēbeles, funkcionālas un krāsainas.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas