Īpašs piedāvājums divguļamās gultas komplektam no Delux Dreams Komercinformācija

Īpašs piedāvājums divguļamās gultas komplektam no Delux Dreams

Otrdiena, 6 februārī, 2018
Delux jaunākās ķermeņa atbalsta tehnoloģijas sniedz optimālu spiediena sadalījumu pa visu ķermeni, lai Jūsu miegs būtu kvalitatīvs. Un tikai februārī šāda veida kontinentalās gultas komplekts Miku 180x200cm vai 160x200cm ar Akkala galvgali par 999,- EUR (iepriekš 1900,- EUR).

 

Kontinentālās gultas komplekts, kas sastāv no divām taisnstūrveida daļām: gultas daļas (21 cm) ar pakotām atsperēm un matrača (17 cm) ar 7 zonu pakotām atsperēm, virsmatrača un galvgaļa. Gultas ir savstarpēji stingri savienotas ar īpašu stiprinājumu. Gultas daļas koka rāmī ir ievietotas pakotas atsperes.

 

Ķermeņa atbalstu nodrošina atsperu sistēma, kas ir iedalīta zonās. Ķermenis iegrimst matracī, līdz tas sasniedz pareizo atbalsta līmeni. Katra atspere ir iepakota individuālā auduma kabatā.

 

Matracis, kas ir pārak ciets, var radīt spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām, kas izraisa nemierīgu gulēšanu un grozīšanos. (parādīts ar sarkanu un oranžu krāsu)

 

Zemāka spiediena atbalsta virsma sadala ķermeņa masu pa lielāku laukumu un neizraisa spiedienu uz atsevišķām ķermeņa daļām. Pareizs matracis, kas atbilst Jūsu ķermenim, nodrošina atbalsu, samazinot spiedienu (parādīts ar zilu un zaļu)

 

Delux jaunākās ķermeņa atbalsta tehnoloģijas ir izstrādātas kopā ar Japāņu MATSUSHITA Industrial Co., Ltd un sniedz optimālu spiediena sadalījumu pa visu ķermeni, lai Jūsu miegs būtu kvalitatīvs.

 

d01489_f27bb61307544985ac5e940110f34e58~mv2.webp (357×431)

 

Pakoto atsperu līmeņi var savstarpēji mijiedarbojoties tiaki gadījumā, kad matracis ir novietots taisni uz gultas daļas un starp tiem nav papildus pārklājumu/ pildījumu. Delux augstākās kvalittes atsperu gultām ir ealstīgs akusto putu slānis, kas apņem abus pakoto atsperu līemeņus. Pakoto atsperu mijiedarbība nodrošina ķermeņa atbalstu, sadalot svaru vienmērīgi pa visu matraci. Pareiza gulēšanas poza nodrošina komfortablu un kvalitatīvu naktsmieru.
Delux Dreams gultas ir Igaunijas meistaru roku darbs, un tās tiek sakomplektētas sadarbībā ar klientu. Pie mums varēsiet paši noteikt matrača atsperu stingrības līmeni, kā arī izvēlēties atbilstošu audumu.


Uzzini vairāk:​https://www.delux.ee/lv/product/miku-2/​​​
Delux Dreams profils portālā: https://www.buvbaze.lv/lv/deluxdreamslv/

Iegādāties varat mūsu veikalā:

Lāčplēša iela 20A
Rīga, Latvija
LV-1011


Kvalitatīvs naktsmiers lieliskai dzīvei!

 

Kristīne Muižniece @kristinedelux
https://www.buvbaze.lv/kristinedelux/
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 17 jūlijā 10:51
Meklētājs būvniecības nozarē