Liepājas vieglatlētikas manēžas jaunbūvei zināms atklāšanas datums Ziņas

Liepājas vieglatlētikas manēžas jaunbūvei zināms atklāšanas datums

Ceturtdiena, 25 janvārī, 2018

Vakar parakstīts vieglatlētikas manēžas jaunbūves pieņemšanas akts, un tas nozīmē, ka ēka ir gatava ekspluatācijai – pastāstīja Būvniecības valsts kontroles biroja Kontroles departamenta būvinspektors Andris Vīnakmens. Manēžas publiskās atklāšanas datums būs 1. marts, neslēpa pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne.

"Būvdarbi ir pabeigti, viss ir kārtībā," sacīja A. Vīnakmens, kurš gan atturējās no "subjektīviem komentāriem". Tā kā ēka ir sabiedriski nozīmīga, tās pieņemšana ekspluatācijā ir BVKB pārziņā, taču nodošanas un pieņemšanas procesā klāt bija arī Liepājas būvvaldes būvinspekcijas vadītājs Ivars Čīma, kurš atzina: "Man tāda sajūta, ka tūliņ varētu sākt skriet, manēža kārdinoša dažādām sporta aktivitātēm. Tā būs noderīga pilsētas attīstībai."

Pasūtītājs – pašvaldība – jauno ēku no būvnieka var pārņemt, tiklīdz tiks izteikta šāda vēlēšanās, teica ģenerālbūvnieka akciju sabiedrības "UPB" pārstāve Ilze Rosicka. "UPB" pienākumos ir manēžai sagādāt arī mēbeles un inventāru. Daļa inventāra jau ir manēžā novietota, bet mēbeles vēl nav gatavas. "Termiņos iekļaujamies," piebilda I. Rosicka.

Ēkas pārvaldītājs būs Liepājas Olimpiskais centrs. "Par februāri runājam," teica LOC vadītājs Gatis Griezītis, jautāts, kad LOC manēžas ēku sāks apdzīvot.

Avots: liepajniekiem.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas