VIDEO PADOMI: Privātmājas JURMALA REZIDENCE ventilācija Aktuālie padomi

VIDEO PADOMI: Privātmājas JURMALA REZIDENCE ventilācija

Ceturtdiena, 21 decembrī, 2017

Inovatīvo materiālu un tehnoloģiju ieviešana uzņēmuma Brigada1.lv darbā ir uzdevums, ko izvirza vadītājs Vladimirs Vološins. Izvirza, veiksmīgi īsteno un dalās ar informāciju un secinājumiem ar saviem kolēģiem un pasūtītājiem. Kārtējā video atskaite turpina šo ciklu.

Šoreiz Vladimirs apspriež ar speciālistu jaunu ventilācijas sistēmu no Latvijas ražotāja CERTUS, kas ir piemērota uzstādīšanai gan sabiedriskajās ēkās, gan privātmājās:

  • Vai ventilācijas karkasam jābūt tērauda?

  • Kādas alternatīvas pastāv mūsdienu tirgū?

  • No kā ir izgatavoti gaisa vadi CERTUS?

  • Kādas ir inovatīvu materiālu priekšrocības?

  • Kādi ir ventilācijas moduļi: formas, izmēri?

  • Vai pastāv atšķirības starp materiāliem, ko izmanto gaisa vadu sistēmas aprīkošanai ēkā un ārpus ēkas?

  • Ventilācijas moduļu salaišanas tehnoloģija.

  • Gaisa vadu sistēmas montāžas metodes.

CERTUS ventilācijas sistēmas tiek ražotas Latvijā, izmantojot unikālu itāļu tehnoloģiju”, stāsta uzņēmuma pārstāvis. “Alumīnija gaisa vadi ir izgatavoti, izmantojot P3-ductal sistēmu, kas paredz izolāciju uz saputota poliuretāna pamata”.

V. Vološins video atskaitē stāsta arī par darba projektu juvelierizstrādājumu veikala telpas modernizācijai, kur galvenais uzsvars tiek likts uz būvniecības un remonta darbiem nelielu laukumu un saspiesta darba grafika apstākļos.

Vladimirs liek īpašu uzsvaru uz uzticīgo un konstruktīvo attiecību nozīmību starp pasūtītāju un būvuzņēmēju. Bet šādas idilles pamatā var būt tikai partneru absolūta reputācijas nevainība.

Kā saka, sākotnēji uzņēmums Brigada1.lv rūpīgi strādāja, lai izveidotu savu reputāciju, tagad reputācija darbojas uzņēmuma labā. “Mums uzticas!” – rezumē V. Vološins un aicina savus kolēģus pievienoties profesionāļu celtnieku komandai vienotā Latvijas būvniecības apvienība, reģistrējoties portālā Buvbaze.lv.

Deniss Metelskis @dmetelskis
https://www.buvbaze.lv/dmetelskis/
8 gadu 2 mēneši 22 dienas portālā
Bija online 09 aprīlī 19:30
Meklētājs būvniecības nozarē