Latvijas Mākslas akadēmijai būs jaunas telpas Avotu ielā Ziņas

Latvijas Mākslas akadēmijai būs jaunas telpas Avotu ielā

Trešdiena, 13 decembrī, 2017

Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas pārstāvji  kopā ar Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) rektoru Kristapu Zariņu , prorektoru Andri Vītoliņu un profesoru Alekseju Naumovu apsekoja remontdarbu gaitu topošās LMA telpas Avotu ielā 36a.

Pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma šobrīd Avotu ielas 36a telpās ar gandrīz 503 kvadrātmetru platību norit dažāda veida remontdarbi, lai tās pielāgotu Latvijas Mākslas akadēmijas Tēlniecības katedras, Metāla dizaina katedras un citu katedru darbības nodrošināšanai.

Šobrīd ēkā norit jumta seguma atjaunošanas darbi, logu un ārdurvju nomaiņa, fasādes atjaunošana, bēniņu siltināšanas darbi, elektrotīklu, vājstrāvu, ugunsdrošības sistēmu montāžas darbi, kā arī tiek ierīkota jauna ventilācijas sistēma, kā arī ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmas. Telpas tiek pielāgotas akadēmijas katedru ikdienas mācību procesam.

Visus celtniecības darbus ir plānots pabeigt nākamā gada maija mēnesī. Darbus pēc Rīgas domes Īpašuma departamenta pasūtījuma veic pilnsabiedrība “AKN”. Kopējās darbu izmaksas sastāda gandrīz 430 tūkstošus eiro.

 


Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas