PADOMI: Kā  funkcionāli iekārtot interjera dizainu vienistabas dzīvoklim Aktuālie padomi

PADOMI: Kā funkcionāli iekārtot interjera dizainu vienistabas dzīvoklim

Otrdiena, 28 novembrī, 2017

Realizējot interjera projektu, šim pēc platības nelielajam dzīvoklim, nepieciešams apdomāt kā funkcionālu un gaumīgu iekārtot dzīvojamo vidi mājokļiem, kas mazāki par 60 m2.

Salīdzinājumā ar lielākām telpām, maza dzīvokļa iekārtojums īpaši liek piedomāt par pareizu mēbeļu izvietojumu un to funkcionālo risinājumu. Tāpēc, lai izdotos iecerētais, dažkārt nepieciešamas lielas, fundamentālas izmaiņas, kā, piemēram, šajā gadījumā, kad dzīvoklim tika nojauktas vairākas sienas, lai izveidotu vienotu atvērto plānojumu, sadalot to pa zonām.

Šis dzīvokļa interjers tika iekārtots kādam vecpuisim, kuram patīk daudz ceļot un nodarboties ar sportu. Klienta galvenās prasības bija nelielajā platībā ietilpināt ērtu atpūtas zonu, atvēlēt vietu darba zonai, neliela izmēra virtuvei, ietilpīgam skapim un vannas istabai ar tualeti. Kā min pati dizaina autore, pats grūtākais un laikietilpīgākais visā darba procesā bija rast efektīvu risinājumu, kā palielināt dienas gaismas daudzumu visā dzīvoklī. Tā rezultātā tika paplašinātas balkona durvis, kas ar visām saskaņošanām un atļaujām aizņēma divus mēnešus. Vairāk gaismas dzīvoklis ieguva arī pēc starpsienu nojaukšanas. Krāsu palete, apdares materiāli un aksesuāri ir izvēlēti atbilstoši klienta vēlmēm un personības iezīmēm. Kas attiecas uz mēbelēm, šeit no klienta puses bija divi galvenie uzstādījumi- komforts un funkcionalitāte. Lai ietaupītu vietu, dīvāns ir gan atpūtai, gan gulēšanai, bet grāmatu plauktā gudri paslēpts gaisa kondicionieris. Kopumā mūsdienīgs, komfortabls un funkcionāls interjera dizains ar radošu pieskaņu.

Avots: telpudizains.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 17 dienu portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas