Uzsāk tirdzniecības centra Alfa paplašināšanu Ziņas

Uzsāk tirdzniecības centra Alfa paplašināšanu

Ceturtdiena, 12 oktobrī, 2017

Rīgā ar krāšņu ceremoniju "Linstow Center" (LCM) un "Multi Corporation" oficiāli uzsācis tirdzniecības parka "Alfa" paplašināšanu par 30 000 kvadrātmetru. Projektu kopējās investīcijas sasniedz 55 miljonu eiro un to plānots pabeigt 2019. gada augustā.

Pēc šī projekta pabeigšanas tirdzniecības parks "Alfa" būs ne tikai lielākais iepirkšanās centrs Latvijā, bet iegūs pilnīgi jaunu pozīciju Latvijas tirgū, piedāvājot plašāko preču un pakalpojumu, pārtikas, ēdināšanasun izklaižu klāstu visai ģimenei.

Paplašināšanās projekts palielinās tirdzniecības parku par 30 000 m2, kopējai tirdzniecības centra platībai sasniedzot 100 000 m2, bet nomnieku skaits no pašreizējiem 170 tiks palielināts līdz 250. "Swedbank Latvija" ir projektu finanšu partneris, sniedzot 40 miljonu eiro lielu aizdevumu būvniecībai.

Spītējot lietum, ceremonija izdevās krāšņa – ar svinīgām uzrunām, pūtēju orķestra priekšnesumiem, bērnu apgleznota pamata akmens ierakšanas šovu, simtiem krāsainu balonu palaišanu, ar šampanieša glāžu saskandināšanu un uzkodām.

Avots: aprinkis.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 10 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas