Rīgā pamazām sākas apkures sezona Ziņas

Rīgā pamazām sākas apkures sezona

Trešdiena, 13 septembrī, 2017

Atsaucoties uz klientu pieprasījumiem, AS „RĪGAS SILTUMS” pamazām uzsāk apkures sezonu. Šobrīd apkure ir pieslēgta jau 10 ēkām, kas izmanto „RĪGAS SILTUMS” piegādāto siltumenerģiju, tai skaitā septiņas izglītības iestādes un divi dzīvojamie nami, kā arī viena iestāde jeb nedzīvojamais fonds.

Paredzams, ka, saglabājoties vēsākam un drēgnākam laikam, aktīvā apkures sezona varētu sākties agrāk nekā ierasts, un iesniegumus par apkures pieslēgšanu no namu pārvaldniekiem varētu gaidīt jau tuvāko nedēļu laikā.

Lai mājokļos būtu silti un komfortabli, “RĪGAS SILTUMS” ir gatavs uzsākt nākamo apkures sezonu jebkurā brīdī.

Rīgā kārtība, kādā pieslēdz apkuri, ir nemainīga jau vairākus gadus - dzīvokļu īpašniekiem ir jāvēršas pie saviem ēku apsaimniekotājiem ar lūgumu uzsākt apkures sezonu. Balstoties uz apsaimniekotāju lūguma, AS „RĪGAS SILTUMS” piegādā siltumenerģiju pie nosacījuma, ka nav parādu par patērēto siltumenerģiju.

Jau ziņots, ka vasarā, laicīgi gatavojoties nākamajai apkures sezonai, tika veiktas siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes un katlumāju apkopes, kā arī izbūvēti aptuveni 8 km jaunu siltumtīklu bezkanāla tehnoloģijā, lai nodrošinātu drošu un nepārtrauktu siltumapgādi.

Avots: riga.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 13 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē